Fortinet Güvenlik Zirvesi Başlıyor!

Fortinet Güvenlik Zirvesi, bu yıl da siber güvenlik gündemine yön verecek.

Siber güvenliğe yön verecek!

Kapsamlı, entegre ve otomatik siber güvenlik çözümlerinde dünya lideri Fortinet (Nasdaq: FTNT), 26 Şubat'ta Ankara JW Marriot Otel'de Fortinet Güvenlik Zirvesi'ni gerçekleştirecek. Etkinlik kapsamında, dijital devlet, dijital dönüşüm, endüstriyel kontrol sistemleri, SD-WAN, SD-Şube ve bulut teknolojileri gibi önemli konu başlıkları siber güvenlik ekseninde ele alınacak.

Fortinet Türkiye PUB, CIS Bölge Başkanı Derya Aksoy'un açılış konuşmasıyla başlayacak etkinlik, Aksoy'un ve Fortinet Türkiye Ülke Müdürü Serdar Yalçın'ın, Türkiye'de Fortinet'in yakaladığı başarılar ve siber güvenlik alanındaki öncülüğüne dair sunumları ile devam edecek.

Fortinet Güvenlik Zirvesi Başlıyor!

Siber güvenlikte çözüm odaklı ve vizyoner yaklaşımın önemi vurgulanacak

Teknoloji gündeminin nabzının tutulacağı etkinlikte öne çıkan konu başlıklarından biri de Fortinet Security Fabric olacak. Bu kapsamda, yapay zeka algoritmaları, kullanıcı davranışı analizi, modern ağ erişim kontrolü, modern tehdit avı gibi yeteneklerle zenginleştirilmiş, endüstrideki en etkin ve en yüksek performanslı güvenlik mimarisi olan Fortinet Security Fabric'in gündeme ve geleceğe dair nasıl çözümler oluşturduğu hakkında bilgiler verilecek.

Etkinlik ile ilgili görüş bildiren Fortinet Türkiye Ülke Müdürü Serdar Yalçın, "Statik yaklaşımlar artık siber güvenliğin sağlanmasında yetersiz kalıyor. Otomasyon ve entegrasyon gerekliliklerinin daha fazla hissedilir olduğu günümüzde, Fortinet Security Fabric, ihtiyaç duyulan çözüm odaklı vizyoner bir yaklaşım sağlıyor. Sadece güvenlik duvarından ibaret olmayan bu kavram, üçüncü parti güvenlik entegrasyonları ile de zenginleşebiliyor. Tehdit izi sürme, keşfetme ve reaksiyon gibi birçok yeteneği de kendi içinde barındıran bu mimari, tüm atak vektörlerini kontrol edebilmesinin yanı sıra geniş bir görünürlük de sağlıyor. Kurumlara, siber güvenlik alanında vizyoner ve çözüm odaklı bakış açısı kazandırabilmek için düzenlediğimiz etkinliğimizde tüm müşterilerimizi ve iş ortaklarımızı aramızda görmek istiyoruz" dedi.

Fortinet yönetim ekibi ve siber güvenlik uzmanlarının yanı sıra, Kamu dan değerli katılımcıların bulaşacağı panel de sektörünün ve siber güvenlik vizyonunun değerlendirileceği etkinlik, Kaan Sekban Stand up Show ile sona erecek.

Etkinliğin ana başlıkları şöyle:

Kolektif güvenlik bilinci

Yapay zeka uygulamaları

Kamu güvenliğinde entegrasyon ve otomasyon teknolojileri

Güvenli LAN/WAN dönüşümü

SD-WAN , SD-Şube

Etkinlik için kayıt gereklidir. Ayrıntılı bilgi ve kayıt için tıklayınız.

Okuyucu Yorumları