Fortinet Yılın İş Ortaklarını Seçti

Bilişim sektörünün trendleri Fortinet iş ortakları etkinliğinde ele alındı.

İşte bilişim sektörünün trendleri

Kapsamlı, entegre ve otomatik siber güvenlik çözümlerinde dünya lideri Fortinet (NASDAQ: FTNT), hızla büyüyen bilişim sektöründeki en son trendleri, gelişmeleri ve sektörel öngörüleri takip etmek ve sektördeki yeni fırsatların nasıl yakalanabileceğini değerlendirmek üzere Antalya Titanic Deluxe Golf Belek Otel'de düzenlenen Partner Sync etkinliğinde iş ortaklarıyla bir araya geldi.

Fortinet satış, satış öncesi ve yönetim ekibiyle diğer iş ortakları arasında iletişim kurmak ve fikir alışverişinde bulunmak için ideal bir platform sunan Partner Sync etkinliğin ilk günü Fortinet Türkiye PUB, CIS Bölge Başkanı Derya Aksoy ve Fortinet Türkiye Ülke Müdürü Serdar Yalçın'ın açılış konuşmasıyla başladı. Fortinet Türkiye PUB, CIS Bölge Başkanı Derya Aksoy şunları söyledi:

Fortinet Yılın İş Ortaklarını Seçti

"Şirketlerin dijital dönüşüm sürecini yavaşlatan en büyük etkenin güvenlik meselesi olduğunu görüyoruz. Fortinet olarak 18 yıldır inovasyonlarımızı bu doğrultuda şekillendiriyoruz. 618 kayıtlı patentimizle inovasyonlarımızı sürdürürken değerli iş ortaklarımızla yakın bir iş birliği içinde çalışıyor, özellikle kurumsal müşterilerimizin güvenliği için gerekli olan güvenlik dönüşümünü birlikte hayata geçiriyoruz. Her yıl düzenlediğimiz Partner Sync etkinliğimizle, iş ortaklarımız, sektör temsilcileri ve meslektaşlarımızla fikir alışverişinde ve paylaşımlarda bulunma fırsatı yaratıyoruz. Hep birlikte Fortinet Security Fabric mimarisinin sunduğu değeri ve yarattığı farkı değerlendirdiğimiz etkinliğimize katılan tüm iş ortaklarımıza teşekkür ederim."

Etkinliğin birinci günü Fortinet yöneticilerinin büyüme odaklı kanal stratejisi, siber güvenlik dönüşümünde kolektif bilinç, 2019'da öne çıkan teknolojiler ve sektörel rekabet avantajı konularındaki sunumları ve soru-cevap oturumlarıyla devam etti.

Fortinet yılın iş ortaklarını seçti

Fortinet Satış ve Teknik Ekipleri'nin müşteri başarı hikayelerini sundukları etkinliğin ikinci gününde, Fortinet iş ortakları ödüllerinin takdim edildiği Partner Sync ödül töreni düzenlendi. Altı ayrı kategoride verilen Partner Sync ödülleri kapsamında, EMI Technologies, Bilgi Birikim Sistemleri ve Turcom, "Yılın Büyüme Ortağı" ödülüne, Beyaz Bilgisayar ve Koç Sistem Bilgi ve İletişim "Yılın Kurumsal Projesi" ödülüne, Çözüm Yazılım ve F1 Teknoloji "Yılın Ticari İş Ortağı" ödülüne, Netaş ve Destel "Yılın Kurumsal İş Ortağı" ödülüne, Infrasis "Yılın Kamu Çözüm Ortağı" ödülüne layık görüldü.

Okuyucu Yorumları