Fotoğraf Albümünüz Mp3 çalarınızda

Elektronik devi Creative’den fotoğraf görüntüleyebileceğiniz yepyeni bir MP3 çalar : Zen MicroPhoto.

Fotoğraf Albümünüz Mp3 çalarınızda

8 GB’lık geniş kapasitesi ile 4000 adet şarkı veya onbinlerce fotoğrafı heryerde yanınızda taşıyabilir, yüzlerce albüme sığdırabileceğiniz fotoğraflarınızı MP3 çalarınıza sığdırabilirsiniz. 262,144 renli 1.5” geniş Oled ekranı ile fotoğraflarınızı görüntüleyebilir, 97 dB’lik sinyal gürültü oranıyla Creative’in sesteki uzmanlığının tadına varabilirsiniz.

32 kanal FM radyosu sevdiğiniz radyo programlarını dinlemenin yanında, radyodan kayıt özeliğiyle sevdiğiniz programı yada şarkıyı tekrar tekrar dinleyebilirsiniz. Üzerinde bulunan dahili mikrofon ile mikrofondan kayıt özelliği bulunan Zen MicroPhoto, önyüzünde bulunan tamamı dokunmatik tuş takımı ile de kullanım kolaylığı sağlıyor.

Ajanda taşımaya son! Zen Micro Photo’nuzu Microsoft Outlook ile senkronize ederek kontaktlarınızı, takviminizi ve yapılacaklar listenizi MP3 çalarınıza aktarabilir ve MP3 çalarınızı kişisel ajandanıza dönüştürebilirsiniz. USB2.0 bağlantısı sayesinde hızlı veri transferi yapabilir, müzik ve fotoğraf dosyalarınız dışında tüm veri dosyalarınızı da MP3 çalarınız ile yanınızda taşıyabilirsiniz.

10 farklı renk seçeneği ve 15 saat kesintisiz müzik dinleme süresi ile Zen Micro Photo en iyi yol arkadaşınız olacak.

Okuyucu Yorumları