Fotoğraf baskısında yüksek kalite!

Canon, PIXMA iP2700 ile evinizde laboratuvar kalitesinde fotoğraflar vadediyor!

Fotoğrafta yüksek kalite!

Canon'un şık ve kolay kullanımlı yeni yazıcısı fotoğraf laboratuvarı kalitesinde net görüntü ve baskılar sunmayı amaçlıyor. Kompakt tasarımı ile PIXMA iP2700, şık ve abartısız tasarımı ve basit kullanım özellikleri ile herkes için ideal. Evde fotoğraf basmak isteyenler için bile!

PIXMA iP2700 2 pl damlacık boyunda 4800X1200dpi'ye varan çözünürlükte grensiz baskı sunarken, Canon'un FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) teknolojisini kullanıyor. Böylece belge basma, internet ve fotoğraf baskısı uygun seçimlerden biri haline geliyor.

Yaklaşık 55 saniye içinde 10x15cm boyutunda çerçevesiz fotoğraf basabilen PIXMA iP2700, görüntülerin canlı, renkli ve yeni görünümlü kalmaları için Canon'un ChromaLife 100+ sistemini kullanıyor. Bu sistem daha gelişmiş baskı kalitesi sunuyor ve görüntülerin daha uzun ömürlü olmalarını sağlıyor. ChromaLife 100+, Canon'un FINE teknolojisinin, canlı renklerle yüksek dayanıklılık sunan yeni orijinal Canon Fotoğraf Kağıdı ve zengin renk çoğaltımıyla daha fazla dayanıklılık sağlayan boya bazlı mürekkebinin birleşiminden oluşuyor. PIXMA iP2700'ün üstün çıktı kalitesi sayesinde kullanıcılar, evlerinde bir fotoğraf laboratuarındakinden alınan baskılarla kıyaslanabilecek standartta fotoğraf baskıları alabiliyorlar.

İşte özellikleri

İşte özellikleri

PIXMA iP2700'de bulunan Easy-PhotoPrint EX gelişmiş yazılım çözümleri, internetten basit bir şekilde güzel baskılar alınabilmesini sağlayan Auto Photo Fix II ve Easy-WebPrint EX'i içeriyor.

Easy-PhotoPrint EX, kullanıcıların çerçevesiz fotoğrafları basit adımlar izleyerek basmalarını ve otomatik göz düzeltme dahil gelişmiş özelliklerden faydalanabilmelerini sağlıyor. Auto Photo Fix II ise, düşük ışıklarda çekilen görüntülere uygulandığında olağanüstü sonuçlar veriyor. Görüntüleri çoklu bölümlere ayırdıktan sonra, tam gerektiği kadar görüntü düzeltmesini hesaplamak için, gelişmiş algoritmalar kullanıyor. Böylece, fotoğraf laboratuarı kalitesinde, son derece güzel görünümlü baskılar ortaya çıkıyor.

Easy-WebPrint EX, internet sayfasındaki ana bölümleri seçip keserek tek bir belge içinde basılabilmesini kolaylaştıran bir uygulama. Otomatik ve manuel web sayfası seçimleri yapmak ve bir veya birkaç web sayfasından çoklu bölümleri kırpmak gibi akıllı özellikleri bulunuyor. Öte yandan 'bir sayfaya sığdırma' seçeneği ile kırpılan bölümlerin boyutları tek bir sayfaya sığacak şekilde değiştirilebiliyor. Böylece kullanıcıların, kağıt ve mürekkepten tasarruf etmeleri sağlanıyor.

Özellikler:
• Fotoğraf laboratuvarı kalitesinde baskı hızı: yaklaşık 55 sn. içinde 10X15cm çerçevesiz fotoğraf
• 7.0IPM siyah, 4.8IPM renkli ISO hızı
• 4800X1200 dpi, 2pl fotoğraf laboratuvarı kalitesi
• Uzun ömürlü, güzel resimler için ChromaLife 100+
• Easy-WebPrint EX ile gelişmiş yazılım
• Net ve keskin metinler için Siyah Pigment Mürekkep
• Yeni kompakt tasarım

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları