Fotoğraf, Müzik, Internet... Hepsinin Yerine N95

Nokia'nın N serisinin yeni üyesi N95 gerçekten de bir telefondan fazlasını sunuyor!

N95 İle Daha Fazlası

Bir GPS cihazı Bir fotoğraf stüdyosu. Mobil bir disko. O World Wide Web. O olmasını istediğiniz herşey. 3.5G kolaylığı ile İnternet'i keşfedin. Etkileşimli haritalar ve satın alınabilir yerel şehir rehberleri ile dünyayı dolaşın. En sevdiğiniz müzikleri indirin. Ve 5 megapiksel netliği ve Carl Zeiss optikleri ile çekim yapın. Nokia N95 multimedya bilgisayar ile multimedya bilgisayarların gerçek gücünü görün...

Nokia N serisinin yeni telefonunu işte bu cümlelerle tanıtıyor. N serisinin temel amacı olan multimedya yönü güçlü cihazlarla konuşmaktan fazlasını vermenin de ötesine geçen N95 ile evinizdeki birçok aletin yaptığını küçük bir telefondan yapacaksınız.

Bilmeyenler için GPS'i açıklayalım. Global Positioning System kelimelerinin ilk harflerinden oluşmuş, uydular vasıtasıyla elinizdeki cep telefonu/kumanda benzeri aygıtla koordinatlarınızı, yerinizi belirlemenizi sağlayan, denizcilerin, kaptanların çok kullandığı bir sistemdir. Yani nerede olursanız olun, "kaybolmak" fiilini tarihe gömebilirsiniz.

N95 demek 5 mega piksellik (2592 x 1944 piksel) kamerası, Carl Zeiss optikleri, Vario-Tessar lensi, 30 fps'ye kadar MPEG-4 VGA video çekimi ile fotoğraf ve video konusunda küçük çapta bir video kamera ve dijital fotoğraf makinesi elinizin altında demek.

Symbian işletim sistemi kullanan telefonlar arasında yer alan Nokia N95, S60 3. sürüme sahip. Ebatsal olarak;
Hacim: 90 cc
Ağırlık: 120 g
Uzunluk: 99 mm
Genişlik: 53 mm
Kalınlık: 21 mm özelliklerine sahip Nokia N95 ile fazlalıklarınızdan kurtulun, hayatınızın eğlence kısmını da, profesyonel kısmını da ona bırakın!

Okuyucu Yorumları