Fotoğraf tutkunlarına Sony'den Alpha 7S!

İşte, Full Frame değiştirilebilir lensli fotoğraf makineleri serisinin yeni üyesi...

Sony'den Alpha 7S!

Sony, yıldızlı gecelerden mum ışığı ile aydınlanan iç mekanlara kadar, artık her yerde, profesyonel video görüntüleri ve kaliteli fotoğraflar çekmek için yaratıcı olasılıkların önünü açan bir fotoğraf makinesi sunuyor. Alpha 7 ve Alpha 7R'ye katılan Sony Alpha 7S, fotoğrafçı ve video grafikerlere yüksek hassasiyet, düşük parazit ve yüksek 4K (QFHD: 3840×2160) görüntü kalitesi sunuyor.

35mm Exmor CMOS görüntü sensörü

Alpha 7S'nin yüksek hassasiyetinin merkezinde, özel olarak geliştirilmiş yeni Full Frame 35mm Exmor CMOS görüntü sensörü yatıyor. 12,2 efektif megapiksel ile her bir ışığa duyarlı alanın büyüklüğü, bunların ışık toplama gücünü artırmak amacıyla önemli ölçüde geliştirildi. Fotoğraf makinesinin güçlü BIONZ X işleme motoru ile bir araya geldiğinde, bu görüntüdeki paraziti azaltırken Alpha 7S'nin etkin hassasiyet aralığını da genişletilmiş modda ISO 50 – ISO 409600'e (videolar için ISO 200 – 409600) yükseltiyor.

Tüm ışık koşulları altında yüksek görüntü kalitesi

Görüntü sensörünün yüksek hassasiyeti sayesinde, toplayabileceği ışık miktarı da geleneksel fotoğraf makinelerine kıyasla etkileyici oranda artırılıyor. Yeni geliştirilen görüntü sensörü fotoğrafçı ve video grafikerlere son derece düşük ışıktan parlak güneş ışığına kadar tüm koşullar altında yüksek bir dinamik aralık sağlıyor.

Saniyede 120 kare HD görüntü ile her detayı yakalayın

APS-C kırpma modunda, Alpha 7S saniyede 120 veya 100 HD çözünürlüklü (1280 x 720 piksel) karenin çekildiği yüksek çerçeve hızlı çekime destek veriyor. Saniyede 120 karelik görüntülerin, 5x yavaş çekim etkisi için 24p olarak yeniden oynatılabilmesi spor aksiyonunun veya bir balerinin zarif hareketlerinin her detayını görmek için ideal.

Geniş aralıklı görsel ifade ve S-Log2 gamma için Picture Profile™ gibi, profesyonel video grafikerleri memnun edecek diğer birçok özel fonksiyon da bulunuyor. Zaman kodu/kullanıcı biti fonksiyonu profesyonel tarzdaki düzenleme iş akışına imkan verirken opsiyonel XLR Adaptör Mikrofon Seti de yüksek kaliteli ses kaydını destekliyor.

Okuyucu Yorumları