Fotoğraflar için 3 Facebook uygulaması!

Facebook'a fotoğraf yüklemek ya da eğlenceli fotoğraflara imza atmak... Bu 3 araç ile her şey mümkün

Facebook'a sihirli dokunuş!

Facebook'ta en çok yaptığımız şeylerden biri de fotoğraflarımızı siteye yüklemek ve arkadaşlarımızla paylaşmak. Facebook'a göre Haziran 2010'a dek 50 milyardan çok fotoğraf hizmete yüklendi.

Facebook'un tüm bu fotoğraflarla etiketlemek, yorum yapmak dışında ilginç şeyler yapabilmesini bekliyor olabilirsiniz. Facebook geçtiğimiz günlerde fotoğrafların görüntülendiği ara yüzü değiştirdi ancak hala eğlenceli bir uygulama ortada yok. Ancak aşağıdaki Facebook uygulamalarını kullanarak sitedeki fotoğrafları daha eğlenceli bir hale getirirken işinizi de kolaylaştırabilirsiniz.

Cooliris Photos

Cooliris Photos sayesinde tüm fotoğraflarınızı döndürebildiğiniz ve kaydırabildiğiniz 3 boyutlu bir duvar üzerinde görüntüleyebiliyorsunuz. Uygulamayı tam ekran yaparak gezinmeniz ve bir düğmeye tıklayarak fotoğraflarınızı tekrar paylaşmanız mümkün. Uygulamanın sayfasında canlı bir tanıtımı seyredebilirsiniz.

Picnik ve Fotolink

Picnik ve Fotolink
Picnik ile Facebook'taki fotoğrafınızı direkt olarak düzenleyebilirsiniz.

Picnik

Aylık 3 milyon etkin kullanıcıya sahip olan Picnik ile fotoğrafınızı Facebook'a yükledikten sonra düzenleyebilir, zamandan kazanabilirsiniz. Uygulama ile Facebook'tan sildiğiniz fotoğrafları geri getirmeniz de mümkün olabiliyor.

Fotolink

Fotolink ile resimlerinizi Facebook'a sürükle bırak yöntemiyle yükleyebiliyorsunuz. Uygulama Picasa, Flickr, Kodak Gallery, Smugmug, Webshots, and Shutterfly gibi hizmetlerle de çalışıyor.

Fotolink, arkadaşlarınızın fotoğraflarını tek bir yerden dolaşmanıza, sürükle-bırak yöntemini kullanmanıza izin veriyor.

Picnik ile Facebook'taki fotoğrafınızı direkt olarak düzenleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları