Fotoğraflarım Solmasın Diyenlerin Tercihi HP

Ofislerin ve şimdi de evlerin vazgeçilmezi HP Photosmart ve Deskjet serisi mürekkep püskürtmeli yazıcılar, baskılarının üstün renk kalitesi ve solmaya dayanıklılığı sayesinde her geçen gün daha fazla kullanıcı tarafından tercih ediliyor.

Fotoğraflarım Solmasın Diyenlerin Tercihi HP

HP Photosmart serisi fotoğraf yazıcıları, baskılarının yüksek görsel kalitesi ve renklerin solmaya karşı dayanıklılığı sayesinde, artık kurumlar kadar, bireysel kullanıcılar tarafından da tercih ediliyor. Renkli mürekkep püskürtmeli yazıcıların arkasında, yenilikçi HP teknolojileri yatıyor.

HP’nin patentli renk katmanlama (layering) teknolojisi PhotoREt Pro, şirketin 8 kartuşlu baskı sisteminin temelini oluşturuyor. Bu teknoloji, HP Photosmart 7900 yazıcı serisinin, bir piksel için 72,9 milyon farklı renkte mürekkep kombinasyonu üretmesini sağlıyor.
HP, fotoğraf baskılarında hem boya bazlı, hem de doğal renklendirilmiş (pigmented) mürekkepleri kullanıyor. Ayrıca, otomatik “hale düzeltme” özelliği, yazıcının, her zaman gerçek ve istikrarlı renklerde baskı yapabilmesini sağlıyor.

Her Yazıcı ve Toner Bu İşi Yapamaz

HP InkJet yazıcılardan çıkan baskıların görsel ve renk kalitesi, kullanılan HP sarf malzemelerinde gizli. Termal mürekkep teknolojisi sayesinde, mürekkep hızlıca ısınıp çok ufak bir buhar balona dönüşerek minik bir damla mürekkep püskürtüyor. Balon sönerken mürekkep bölmesi doluyor ve baskı başlıyor.

Her orijinal HP LaserJet baskı kartuşu, belirli LaserJet yazıcı modelleri için özel olarak üretiliyor. HP’nin teknik özelliklerine uymayan toner gibi kartuş bileşenleri, HP sarf malzemeleri kullanılarak yapılan baskının kalitesini yakalayamıyor.

Evde Basmanın Keyfi Başka

HP Türkiye Baskı ve Görüntüleme Ülke Müdürü Fikret Ergüder, evde fotoğraf baskısının her geçen gün daha fazla kullanıcı tarafından tercih edildiğini ifade ediyor ve ekliyor: “Zamandan tasarruf sağladığı ve yüksek kalitede baskı olanağı sunduğu için kurumların tercih ettiği HP yazıcılar, artık bireysel kullanıcıların da ilk seçimi. Kendi fotoğraflarını diledikleri zaman, diledikleri boyutta evde basmak isteyenler, HP ürünlerinin uygun maliyeti, kullanım kolaylığı ve görüntü kalitesiyle, düşledikleri sonuçları hemen elde ediyorlar.”

HP mürekkep ve kartuşlarını kullanarak baskı yapanlar, mükemmel çıktılar alabilmenin yanı sıra, onarıma harcayacakları zamanı, daha yaratıcı çalışmalarla değerlendirebiliyorlar.

Okuyucu Yorumları