Foursquare'de büyük değişim!

Foursquare cephesinden gelen haberler, tüm ağır taşların yerinden oynadığını söylüyor!

Foursquare'de büyük değişim!

Foursquare CEO'su Dennis Crowley, konumundan ayrılıyor ve yerine firmanın şu anda COO'su olarak görev alan Jeff Glueck geçecek.

Kullanıcıların restoran ve mağaza bulmalarına yardımcı olan ve bu yerlere "giriş yapmalarına" imkan tanıyan uygulama, Glueck'in Medium üzerinden söylediğine göre aynı zamanda 45 milyon dolar yatırım da almış durumda.

Bu e-yatırım serisi Union Square Ventures tarafından başlatılmış ve Morgan Stanley'in yanı sıra DFJ Growth, Andreessen Horowitz ve Spark Capital tarafından da desteklenmişti. Firma bu son yatırım yardımı planları ile satış, mühendislik ve diğer alanlarda 30 yeni iş konumunu doldurmayı planlıyor.

CEO görevinden ayrılan Crowley kurul başkanı olarak görev almaya devam edecek. Ayrıca firma, Steven Rosenblatt'ı başkan ve baş gelir yöneticisi olarak görevlendirdi ve Kinjil Mathur'u baş pazarlama yöneticisi, Jonathan Crowley'i yardımcı başkan olarak atadı.

Foursquare, geçmişte sık sık satılma dedikodularına konu olmuştu, Yahoo da birden fazla kez potansiyel bir alıcı olarak dile getirilmişti.

Okuyucu Yorumları