Fransa Açık'ı 3D olarak evlere getiriyor!

Roland Garros Fransa Açık Tenis Turnuvası, Panasonic ile 3D olarak evlere geliyor! İşte detaylar...

Dev turnuva 3D olarak geliyor

Panasonic, Fransa Tenis Federasyonu ve Eurosport, Roland Garros 2011 Fransa Açık Tenis Turnuvası'nın Avrupa'da (Fransa hariç) 3D olarak yayınlanacağını duyurdu. Panasonic ve Fransa Tenis Federasyonu 2010 yılındaki turnuvanın Avrupa'daki perakende mağazalarında 3D yayınlanmasının getirdiği başarının ardından işbirliklerini daha da genişletti. Tüketiciler bu yılki turnuvayı ev konforunda ve üstelik 3D olarak izleyebilecek.

22 Mayıs - 5 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan ve dünyanın en prestijli spor etkinliklerinden biri olarak gösterilen Fransa Açık, 3D uyumlu televizyonlardan üç boyutlu olarak Türkiye'den de izlenebilecek. Henüz bir 3D televizyona sahip olmayanlar ise birbirinden heyecanlı karşılaşmaları Teknosa, Media Markt, Electroworld, Darty ve Vatan Bilgisayar gibi teknoloji mağazalarında kurulacak olan Panasonic 3D stantlarından izleyebilecekler.

Panasonic Avrupa Başkanı ve CEO'su Laurent Abadie konuyla ilgili şunları söyledi: "Geride bıraktığımız yılda daha fazla 3D teknolojisi kullanılabilir hale geldi, üretilen içeriklerin sayısı arttı ve şimdi de 3D kanallar yayına başladı. 2011'in bu devrimci teknolojinin daha geniş kitlelere yayılacağı bir yıl olacağından şüphemiz yok."

Eurosport Başkanı ve CEO'su Laurent-Eric Le Lay Fransa Açık'ın 3D yayınının çarpıcı içeriklerle son teknolojinin mükemmel bir birlikteliğini yansıttığını ifade etti.

Fransa Tenis Federasyonu Medya ve Sponsorluk Direktörü Michel Grach da bu tarihi organizasyonu Panasonic ve Eurosport ile birlikte Avrupa'daki tenis severlere 3D teknolojisinin gerçeklik duygusu ile sunmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

3D canlı yayınlarının izlenebileceği mağazalar

3D canlı yayınlarının izlenebileceği mağazalar

Roland Garros 3D canlı yayınlarının izlenebileceği teknoloji mağazaları illere göre şöyle sıralanıyor:

İstanbul Avrupa Yakası

Teknosa - Metrocity
Teknosa - Cevahir
Electroworld - Maslak
Vatan Bilgisayar - Avcılar
Vatan Bilgisayar - Topkapı
Media Markt - Beylikdüzü

İstanbul Anadolu Yakası
Media Markt - Ümraniye
Vatan Bilgisayar - Bostancı
Tim Profesyonel - Bağdat Caddesi

İzmir
Teknosa Extra - Carrefour
Media Markt

Antalya
Teknosa Extra - Kepez Özdilek
Vatan Bilgisayar - Lara

Ankara
Teknosa - Ankamall
Electroworld - Ankamall
Vatan Bilgisayar - Söğütözü
Darty - Kentpark
Media Markt - Kentpark
Media Markt - Optimum
Media Markt - Forum

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları