Freecom'dan dünyanın ilk Harici DVD Yazıcısı

Freecom, dünyada başka bir benzeri olmayan Harici DVD yazıcı 16x FX-50’yi piyasaya sundu. 16x, DVD RW DL yani double layer (çiftkatmanlı) teknikle, Freecom DVD Yazıcı’lar, veriyi, tek DVD diske, 8,5 GB’a kadar depolayabiliyor.

Freecom'dan dünyanın ilk Harici DVD Yazıcısı

Ürünün bu üstün özelliklerinin yanında, 2 bağlantı portu bulunuyor; bunlardan biri USB 2.0, diğeri ise IEEE 1394 firewire; iki farklı arabirimi aynı anda sunması sayesinde, kullanıcıya, farklı sistem ve cihazlar ile ortak kullanım olanağı ve bağlanma özgürlüğü sağlıyor. Bu sayede hem Macintosh hem de PC’de çalışabilmesi gibi çok önemli bir özelliğe sahip olan Freecom FX 50, 6 saatlik video kayıt yapabiliyor. Film, müzik, bilgi ve fotoğraflarınızı derliyor, kaydediyor ve koruyor.


FX-50, rakipleri arasından sıyrılarak, Harici 16x çift katmanlı Dual ( + / -) DVD Yazıcı, 8.5 GB’a kadar data yazabilmesinin yanı sıra standart DVD-R ve DVD +R diskler için 16x yazma hızına sahip bulunuyor. Buffer Underrun Prevention ve Active Write Control özellikleri ile de hata yapma riskini sıfırlıyor...!

Freecom FX-50’nin teknik özellikleri:

· Hız: DVD+R9:4x, DVD+RW:16x4x16, DVD-RW:16x4x16, CD-RW:48x24x48
· 2.0 USB Yüksek Hız ve IEEE1394 FireWire
· Yazma ve Video Kurgu yazılımları dahil
· Windows 98SE/2000/ME/XP ve Mac OS uyumlu
· “Hot swappable”- bilgisayarı açıkken, cihazı söküp takabilme özelliği
· Ortalama 50.000 saatlik çalışma ömrü

Freecom bu Çift Katmanlı DVD Yazıcı özelliklerini aynı zamanda dahili ve harici klasik DVD-Yazıcı versiyonuyla sunuyor.

Okuyucu Yorumları