FRITZ!Box 7390 Türkiye'de satışta!

Üzerinde ADSL, Wi-Fi, medya sunucu, NAS ve fazlasını bulunduran kutu, Türkiye'de satışta!

FRITZ!Box Türkiye'de satışta!

Almanya'daki AVM tarafından üretilen FRITZ!Box 7390, Bircom distribütörlüğünde Türkiye'de satışa sunuldu. FRITZ!Box 7390, VDSL/ADSL2+ kablosuz modem, medya sunucu, NAS, gelişmiş telefon santrali, dahili DECT baz istasyonu gibi birçok farklı cihaz özelliğini tek kutuda bir araya getiren 'hepsi bir arada' konseptli bir cihaz olarak dikkat çekiyor. FRITZ!Box 7390, ücretsiz kurulum desteği, 5 yıl garanti ve 30 gün iade garantisi ile birlikte hepsibukutuda.com adresinden satın alınabiliyor.

Bilgisayarınızdaki filmleri TV'nizde izleyin

VDSL/ADSL2+ modem olarak mevcut internet bağlantısından tam performans almayı sağlayan ve WLAN N ile 300 Mbit/s'ye kadar kablosuz ağ hızı sunan FRITZ!Box 7390, kablo modem ve UMTS ile router olarak da kullanılabiliyor. Bilgisayar kapalıyken bile VoIP hizmetinden yararlanabilmeyi mümkün kılan 7390'ın üzerinde iki adet de USB 2.0 yuvası yer alıyor. Kullanıcılar bu portlara harici disk gibi USB depolama aygıtlarını ve USB yazıcıları bağlayabiliyorlar. Dört adet Gigabit Ethernet yuvasına ise bilgisayar, oyun konsolu ya da LAN switch bağlanabiliyor.

FRITZ!Box 7390, NAS destekli (SMB, FTP, UPnP, AV) dahili depolama belleğinin (512 MB) yanı sıra ağ üzerinden müzik, fotoğraf ve video paylaşımına olanak tanıyan ağ medya sunucusu (NAS) olarak da kullanılabiliyor. Medya sunucu özelliği ise bilgisayardaki filmlerin TV'de görüntülenebilmesini sağlıyor.

Hem ev hem de ofis kullanıcıları için

Hem ev hem de ofis kullanıcıları için

Hem ev hem de ofis kullanıcıları için

Ürün, analog veya ISDN telefon/santral bağlantısı ve altı adede kadar kablosuz telefonu destekleyen dahili DECT baz istasyonu gibi farklı fonksiyonlarıyla sadece ev kullanıcıları için değil, ofis kullanıcıları için de iyi bir alternatif olarak öne çıkıyor. 'DECT repeater' teknolojisine de sahip olan 7390, bu sayede kablosuz telefonların kapsama alanlarını genişleterek geniş ofis alanlarında kesintisiz görüşme olanağı sunuyor. Ofis kullanıcıları için ürünün diğer bir önemli özelliği ise, faks işlevi ve telesekreter fonksiyonu ile sesli mesajların ve faksların e-posta olarak iletimini sağlaması.

Windows, Mac OS ve Linux uyumlu

Yeni internet protokolü IPv6'yı destekleyen ürün Windows, Mac OS ve Linux işletim sistemlerinin tamamında çalışabiliyor. Ürünün ortalama enerji tüketimi ise 6-8 Watt aralığında değişiyor.

Almanya'da üretilen ve Türkiye'de Bircom güvencesiyle sunulan FRITZ!Box 7390, ücretsiz kurulum desteği, 5 yıl garanti ve 30 gün iade garantisi ile birlikte hepsibukutuda.com adresinden satın alınabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları