FSP'den Sıvı Soğutmalı ve Sessiz Güç Kaynağı!

Elektronik parçalar ve suyun bir araya gelmesi, normalde bir felakete sebep olur. Ama bu güç kaynağında durum farklı!

Sıvı soğutmalı güç kaynağı!

Önümüzdeki hafta Taipei'de gerçekleşecek olan Computex'te, uzun bir sürenin ardından ilk defa bilgisayarlar için sıvı soğutmalı bir güç kaynağı tanıtılacak: FSP'nin yeni ürünü Hydro PTM+.

Kulağa oldukça etkileyici gelen güç kaynağı, sadece özelleştirilmiş sıvı-soğutma sistemlerini desteklemekle kalmıyor, ayrıca eğer PC %50 yükün altında çalışıyorsa, soğutma fanı PC 600 watt'ın üstüne çıkana kadar kendini durduruyor. Bu da günlük işlemler sırasında daha sessiz bir kasa anlamına geliyor.

Hydro PTM+, 80 Plus Platinum onayına sahip ve kendi başına 1200W dağıtabiliyor. Buna ek olarak sıvı soğutma sistemi cihaza eklendiğinde kapasite 1400W'a kadar sıçrıyor. Şu andan itibaren kullanışlı olmayı aşıp, aşırı güçlü sıvı soğutmalı PC diyarına girmiş bulunuyoruz. Doğal olarak oyun oynarken dört ekran kartı çalıştıran sisteminizi besleyen güç kaynağının sessiz olmasını beklemeyin.

PSU bu ürününü gerçekten oyuncular için tasarlamış olacak ki, FSP Hydro PTM+ dahili LED ışıklandırma sistemi ile geliyor. Bu sistem, sıvı soğutma sistemi ile birlikte Bitspower tarafından geliştiriliyor.

Şimdilik cihazın fiyatını ve ne zaman hangi bölgelerde satışa sunulacağını bilmiyoruz.

Okuyucu Yorumları