Fuar'ın en ilgi çeken ürünü Sony VAIO UX

CeBIT'te sergilenen Sony VAIO UX, mobil kullanıcılar için kullanışlı ve pratik seçenekler sunuyor.

Minik ve işlevli...

Sony VAIO Türkiye Distribitörü İstanbul Bilişim A.Ş., masaüstü bilgisayarlarla aynı performansa sahip Sony VAIO UX serisinin yeni modellerini CeBIT Bilişim Eurasia'da görücüye çıkardı. Masaüstü ve dizüstü bilgisayarların yerini alması beklenen Sony VAIO UX serisi fuar ziyaretçileri tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Serideki yeni ürünler yaklaşık 450 gram ağırlığında, Microsoft XP Profesyonel işletim sistemine ve hızlı işlem ve uzun pil ömrü için Intel Core Solo Ultra Düşük Voltajlı CPU'ya sahip. Sony VAIO UX modellerinde ayrıca XBRITE teknolojili 4.5 inç genişliğinde SVGA ekran mevcut. Bu özelliği sayesinde kullanıcılara normal boyuttaki bilgisayarlarda olduğu gibi, benzer uygulamalara rahatlıkla erişim imkanı sağlıyor.

Bilgisayarlarda ayrıca stylus kalemi ve internet erişimi, e-posta, oyunlar ve müzik gibi sıkça kullanılan fonksiyonlara hızlı erişim sağlayan Sony VAIO dokunmatik kısayol tuşları bulunuyor.

Gezginleri de düşünen Sony, SmartWi teknolojisini de kullanıyor, böylelikle internet ve e-postalarınıza rahat erişim sağlayan WWAN, LAN ve Bluetooth teknolojileri arasında kolaylıkla geçiş sağlanıyor. Ev, ofis ve belirli noktalardaki Wi-Fi bağlantıları için WLAN, yakın çevreler için Bluetooth'u kullanabilirsiniz.

Sony VAIO UX modellerinde ayrıca video konferans sağlamak için önde, fotoğraf çekmek için arkada olmak üzere 2 adet kamera bulunuyor. Sunumlarınızı ve çizelgelerinizi gruplarla paylaşabilmeniz için bilgisayarınızı projeksiyon makinesine bağlamanızı sağlayan VGA adaptörü de mevcut.

Güvenliğe de önem veren Sony VAIO UX'daki parmak izi sensörü sayesinde şifre hatırlama dönemi sona eriyor. G-Sensor şok koruma sayesinde ise sabit diskiniz korunuyor, veri kaybı engellenmiş oluyor.

2.0 USB girişli, Ethernet, VGA, iLink IEEE-1394 arayüzlü ve AV çıkışlı masaüstü bağlantı aparatı (docking station) kullanıcılara evde veya ofiste normal klavye, görüntüleme ve hoparlör bağlantılarında kolaylık sağlıyor.


Bilgi için:
İstanbul Bilişim AŞ.
Müşteri Danışma Hattı: (212) 217 30 40

Okuyucu Yorumları