Fuchsia OS'un Tadına Bakabileceğiniz Site

Google'ın üzerinde çalıştığı yeni işletim sistemi Fuchsia OS neye benziyor, nasıl çalışıyor, bu web sitesinde deneyimlemeniz mümkün!

Fuchsia OS'u şimdi deneyin

Google'ın yeni Fuchsia işletim sisteminin nasıl çalıştığını merak ediyorsanız, artık bunu görebileceğiniz bir web sayfası var.

Fuchsia OS'un Tadına Bakabileceğiniz Site

Bir GitHub kullanıcısının hazırladığı sayfa, Google'ın geliştiricilere açtığı Fuchsia kodunun nasıl çalıştığını herhangi bir kullanıcının görebilmesini sağlıyor. Demo, işletim sisteminin tasarım ve arayüz öğelerini gösteriyor. Demoda çok fazla şey yapmanız mümkün olmasa da saate bakabiliyor, pil durumunu görebiliyor (varsa), izin verirseniz konumunuzu görebiliyorsunuz.

Arama Tabanlı Bir İşletim Sistemi

Bu demonun da ışığında Fuchsia'nın en önemli özelliğinin Google araması olacağı anlaşılıyor. Guest hesabına oturum açtıktan sonra Google'a soru sorabileceğiniz bir çubuk görüyorsunuz. Bunun altında ise eposta, yemek tarifi, harita bilgileri yer alıyor. Uygulamalar, muhtemelen ana ekrana sabitlenebiliyor. Bunun dışında işletim sistemi, Chrome OS'un etkilerine sahip gibi görünüyor.

Fuchsia OS'un Tadına Bakabileceğiniz Site

Fuchsia tamamlandığında Android'den ziyade Chrome OS'a benzeyecek gibi görünüyor. Şu noktada Fuchsia için meraklı ve heyecanlı bekleyişimiz devam edecek.

Okuyucu Yorumları