Fujitsu, 3. Kez Avrupa Lideri Olarak Gösterildi

Fujitsu, Gartner Magic Quadrant'ta üçüncü kez "Yönetilen İş Yeri Servisleri" alanında Avrupa Lideri olarak gösterildi.

Fujitsu, 3. kez Avrupa lideri!

Analitik iş zekası alanında öncü firma Gartner, Fujitsu'yu "Avrupa'daki Yönetilen İş Yeri Servisleri alanında üst üste üçüncü kez "Magic Quadrant" lideri olarak tanımladı. Fujitsu ayrıca, uygulama kabiliyeti nedeniyle satıcılar arasında en üst sırada yer aldı.

Magic Quadrant raporunda Gartner; "Yenilikçi Yönetilen İş Yeri Servisleri'nin, iş yerinde dijital değişim ve çalışan bağlılığının kuruluşlara rekabet avantajı sağladığını. Dijital değişim ve çalışan bağlılığının öne çıktığı iş yerlerinde, yenilikçi Yönetilen İş Yeri Servisleri'nin organizasyonlara rekabet avantajı sağladığını" belirtiyor.

Fujitsu, 3. Kez Avrupa Lideri Olarak Gösterildi

Fujitsu, Yönetilen İş Yeri Servisleri'ni stratejik bir yaklaşım olarak görüyor. Kurumlar, dijital yeteneklerini ortaya koymak amacıyla, doğrudan maliyet düşürmeye çabalamak yerine değişime odaklanıyor. İşletmeler, dijital dönüşüm ile çalışanlarının gerçek potansiyellerini ortaya çıkartarak değer katmalarını amaçlıyor. Fujitsu, gittikçe artan bir şekilde, kurum çalışanlarının esneklik ve rahatlık beklentilerini karşılayan, kişisel ve iş yaşamını birleştiren çözüm ve cihazlar sunmalarını beklediklerini düşünüyor.

Fujitsu, kurumların dijital potansiyellerindeki kilidi açmanın yolunun, basit ve otomatik bir kullanıcı deneyimi ile sağlanan, içeriğe duyarlı hizmetler sunabilen, Yönetilen Servis Sunucusu'nun becerisine ihtiyaç duyulduğuna inanıyor. Doğru yerde, doğru zamanda ve doğru hizmetlere, kullanıcıların istediği şekilde sorunsuz erişim, çalışanların doğru verilere ve etkili olması için ihtiyaç duydukları işlevselliğe erişmelerini sağlıyor.

Analistler David Groombridge, Claudio Da Rold ve Federica Troni tarafından oluşturulan "Yönetilen İş Yeri Hizmetleri için Magic Quadrant"ı 14 Ocak 2019'da yayınlayan Gartner, bu raporda Avrupa'nın öne çıkan Yönetilen İş Yeri Servis sağlayıcılarını değerlendirdi. Bu kurumlar son kullanıcılara Bulut öncelikli, otomatik ve entegre destek sağlayan servis masası ve dış kaynak hizmetleri sunuyor.

Fujitsu, 3. Kez Avrupa Lideri Olarak Gösterildi

Fujitsu EMEIA'daki Dijital İş Yeri Servisleri Başkanı Martin Smithen konuyla ilgili şunları söyledi: "Fujitsu Yönetilen İş Yeri Servisleri portföyü, kurumların çalışanlarına entegre, olumlu bir deneyim sağlayarak, uygulamaları ve veriyi basit ve etkin bir şekilde yararlanabilmelerini sağlıyor. Gartner'ın Fujitsu'yu "Yönetilen İş Yeri Servisi" alanında Avrupa Lideri olarak belirlemesini, yetenekli hizmet sunumu, net bir pazar vizyonu ve yetkinliklerimizi geliştirmek için devam eden, aktif çabalarımızın karşılığı olduğuna inanıyoruz."

Smithen konuşmasının devamında "Bunu, bağlı hizmetlerle son kullanıcı deneyimini geliştirmeye odaklanan insan merkezli yaklaşımımızla başarıyoruz. Gartner raporundaki başarımızın, bu yaklaşımımızın müşterilerimizle nasıl bir uyum oluşturduğumuzun altını çizdiğine inanıyoruz. Gartner'ın Fujitsu'nun konumlandırılmasına önemli ölçüde katkıda bulunduğunu düşündüğümüz için verdikleri geri dönüşler için çok teşekkür ediyoruz,"dedi.

Okuyucu Yorumları