Fujitsu'dan 13.3 inçlik yeni dizüstü!

Fujitsu'nun yeni dizüstü bilgisayarı, hafifliği, yüksek çözünürlüğü ve hızıyla dikkat çekiyor!

Hem hafif, hem hızlı dizüstü!

Fujitsu'nun yeni LIFEBOOK SH531 ürünü, günlük mobil hayatın tüm ihtiyaçlarını karşılayan bir dizüstü bilgisayar olarak dikkat çekiyor. Evde, ofiste, okulda ve yolda kullanılabilen LIFEBOOK SH531, 2 kilogramın altındaki ağırlığı ve 13.3 inçlik (33,8 cm) boyutuyla öğrencilerin, kadınların, çalışanların çantasına rahatlıkla sığabiliyor, kolaylıkla taşınıyor. Gelişmiş özellikleriyle yüksek performans sunan ürün sayesinde kullanıcılar internete istedikleri zaman, istedikleri yerden bağlanabiliyor.

Fujitsu'nun mobil yaşamı destekleyen yeni ürünler sunmak için sürekli çalıştığını belirten Fujitsu Türkiye İstemci Teknoloji Satış Yöneticisi Gökhan Özveren LIFEBOOK SH531 ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Kullanıcıların hayatını kolaylaştıran, bulundukları her yerde internete bağlı kalmalarını sağlayarak mobil yaşama destek olan ürünlere odaklanmaya devam ediyoruz. LIFEBOOK SH531, öğrencilerin yanı sıra zamanının çoğunu dışarıda veya yolda geçirmesi gereken çalışanların tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Kadınların çantasına sığabilen çok pratik ve kullanımı kolay bir ürün. Çalışanlar, yanlarında taşıyabilecekleri bir veri merkezinin işlevini yerine getiren LIFEBOOK SH531 ile her zaman, her yerde dosyalarına erişebiliyor, sunum yapabiliyorlar."

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları