Fujitsu'dan Windows 8'li dokunmatik cihazlar

Fujitsu, Windows 8 destekli yepyeni melez cihazını, tabletini ve notebook'unu tanıttı!

Windows 8 onlara yakıştı!

Fujitsu, Windows 8 işletim sistemiyle uyumlu yeni cihazlarını tanıttı. En iyi Windows 8 deneyimini sunan yeni Fujitsu cihazları arasında STYLISTIC Q702 hibrid tablet de yer alıyor. Tablet ve dizüstü bilgisayarın bir araya geldiği cihazlardan yeni masaüstü PC'ye kadar pek çok ürünün yer aldığı Fujitsu portföyü bilgisayarla çalışma alanındaki değişiklikleri hızlandırmak üzere tasarlandı. Portföyde yer alan PC'ler, dizüstü bilgisayarlar ve tabletler kullanıcılara dokunmatik ekranlar ve sürekli internet bağlantısı sunuyor. "İş Dünyasını Yeniden Şekillendirmek" sloganı doğrultusunda faaliyetlerini sürdüren Fujitsu, "kendi cihazınızı getirin" trendini de göz önünde bulunduruyor.

Kullanıcıların modern iş dünyasının gerekliliklerine uyum sağlayabilmesi için Fujitsu yalnızca geniş bir ürün yelpazesi değil, daha iyi kullanılabilirlik ve dokunmatik ekranının konforunu da sunuyor. Akıllı özellikleri ile Fujitsu'nun Windows 8 için tasarladığı yeni modelleri çekici seçenekler olarak öne çıkıyor. Ürünlerin tasarımları kullanıcı deneyiminin daha faydalı, verimli ve eğlenceli olmasını sağlıyor. Fujitsu kullanıcılara daha sezgisel ve doğal bir şekilde çalışma fırsatını sunarken CIO'lara da yönetim, gelişmiş güvenlik ve mobilite gibi konularda güven sunuyor.

Fujitsu'nun daha ince, hafif ve hızlı olan, Windows 8'le uyumlu çalışan yeni ürünleri satışa sunuldu. PC, dönüşebilir dizüstü bilgisayar ve tablet modelleri dokunmatik ekran ve kalem girişi gibi özellikleriyle kullanıcılara en iyi Windows 8 deneyimini sunuyor.

Modern tasarım ve konfor

Modern tasarım ve konfor

Modern tasarım ve konfor yeni Fujitsu ürünlerinde bir araya geliyor

Fujitsu ESPRIMO X913-T PC'nin dikkat çeken özelliklerinden biri ultrasound varlık sensörü. Bu sensör sayesinde ekran kullanıcılar önünde oturduğu süre boyunca, klavye veya fareye dokunmadıklarında dahi canlı kalıyor. Kullanıcılar masalarını terk ettikleri zaman ise PC otomatik olarak kitliyor, daha düşük enerji tüketimi seviyesine geçiyor ve böylece enerji tasarrufu da sağlıyor. Kullanılmadığı zamanlarda kendini kapatacak şekilde de ayarlanabiliyor. Yüz tanıma sensörü sayesinde kullanıcı masasına geri döndüğü zaman bilgisayar kilidini ve ekranı açmak için 23 inçlik HD ekrana sadece bakması yeterli oluyor. Çok yönlü ESPRIMO X913-T PC'nin aynı zamanda pek çok pozisyonda kullanılabilen dokunmatik ekranı da bulunuyor.

Fujitsu'nun Windows 8'e özel ürünleri, güvenlik ve kullanılabilirlik gibi özelliklerden ödün vermeden stil sahibi, dokunmatik ekranlı bir tablet arayanların ihtiyaçlarını karşılıyor. 11 inçlik ekrana sahip olan STYLISTIC Q572, gelişmiş performansın yanı sıra parmak izi sensörü, SmartCard okuyucusu, Full Disk Encryption (FDE) gibi özellikler de sunuyor. Buna ek olarak pili de tüm gün çalışma için yeterli oluyor ve ürünün sürekliliği ek bir pille destekleniyor. Fujitsu'nun yenilikçi STYLISTIC Q702 hibrid tableti ve Windows 8'i destekliyor. STYLISTIC Q702, seyahat sırasında tablet PC olarak kullanılabiliyor. Opsiyonel klavyenin eklenmesiyle de geleneksel bir dizüstü bilgisayara dönüşüyor.

Fujitsu'nun Windows 8'e yönelik ürünleri arasında en hafif ve en ince, 13.3 inç ekrana sahip, dönüşebilen LIFEBOOK T902 de yer alıyor. Ürünün iş dünyasına yönelik, mobil güvenliği artıran Intel® vPro teknolojisi, SmardCard okuyucusu ve Güvenilir Platform Modülü (TPM) gibi özellikleri de bulunuyor. Kullanıcılar ek bir yuva çoğaltıcısı sayesinde modüler yuvayı ikinci bir pili saklamak için veya sabit disk sürücüsü olarak kullanabiliyor.

Windows 8 yüklü bir Fujitsu dizüstü bilgisayarını, tablet PC veya PC'yi seçen kullanıcılar Internet Explorer 10 ile Adobe Flash ve HTML5 gibi avantajlardan faydalanabiliyor. Fujitsu'nun Windows 8'e yönelik ürünleri birden fazla kullanıcı hesabını desteklemelerinin yanı sıra USB yuvaları, fare, klavye ve diğer USB cihazlarla uyumlu çalışıyor. Fujitsu'nun Windows 8 yüklü tüm dizüstü bilgisayar ve tablet modelleri Wi-Fi, UMTS/4G ve Bluetooth desteği sayesinde kesintisiz bağlantı sağlıyor.

Fujitsu'yla Windows 8'e geçmek çok kolay

Fujitsu, Windows 8'e geçmeyi değerlendirme sürecinde olan şirketler için yeni ürünlerinde Windows 7 veya Windows 8'i seçme şansını sunuyor.

Okuyucu Yorumları