Fujitsu, dev bilişim fuarı CeBIT'te!

Fujitsu,"Geleceği Sizinle Şekillendiriyoruz" sloganıyla dev teknoloji fuarı CeBIT'teki yerini alıyor

Fujitsu CeBIT'te!

Fujitsu, dünyanın en büyük bilişim fuarlarından olan CeBIT Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı'na bu yıl da katılıyor. CeBIT 2011, 1-5 Mart 2011 tarihleri arasında Almanya'nın Hannover kentinde düzenlenecek. Fuar öncesinde, 28 Şubat Pazartesi günü düzenlenecek basın toplantısında Fujitsu yetkilileri basın mensuplarıyla bir araya gelecek. Toplantıda Fujitsu Technology Solutions CEO'su Rolf Schwirz ve CTO Dr. Joseph Reger Fujitsu'nun 2011 hedef ve öngörülerinin yanısıra Bulut Bilişim, Yönetilen Servisler, Sanallaştırma, Veri Güvenliği, yeni mobil platformlar ve Çevreci BT gibi günümüz teknoloji sektörünün en popüler konularına ilişkin bilgi paylaşımında bulunacaklar.

Türkiye'nin bu yıl partner ülke olduğu Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı'nda Türkiye'nin ana standı da yer alacak. Dünyanın en önemli bilişim fuarının 1 Mart 2011 Salı günü yapılacak açılışına Almanya Başbakanı Angela Merker, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım katılacak. Merkel, Erdoğan ve Yıldırım, Fujitsu standını da ziyaret edecekler. Liderleri, Fujitsu Technology Solutions CEO'su Rolf Schwirz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Satoru Hayashi ve Fujitsu Türkiye Genel Müdürü Halit Zaim karşılayacak. Fujitsu Technology Solutions CEO'su Rolf Schwirz, ziyaret sırasında liderlere Fujitsu'nun Bulut Bilişim teknolojilerine bakış açısı ve Fujitsu ürün portföyü hakkında kısa bir bilgilendirmede bulunacak.

Fujitsu, CeBIT 2011 fuarında "Geleceği Sizinle Şekillendiriyoruz" ana teması çerçevesinde kurumların BT alanında karşılaşabilecekleri zorluklarla daha kolay baş edebilmelerine yardımcı olacak yaratıcı ürün ve çözümlerini 2. Salon B38'deki ana standı ile 9., 14. ve 15. salonlardaki standlarda ziyaretçilerle buluşturacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları