Fujitsu Forum Münih 2019 Başlıyor

Fujitsu Forum Münih 2019'da bu yıl teknolojinin gücünün nasıl bir güvenilir geleceği oluşturulabileceği sunuluyor.

Fujitsu Forum Münih 2019 Başlıyor

Fujitsu, 6-7 Kasım 2019'da Almanya'nın Münih kentinde hayata geçirilecek Fujitsu Forum 2019'da teknolojinin gücünün nasıl yeni ve güvenilir bir geleceğe doğru yol almamızı sağlayabileceğini, 10.000'den fazla ziyaretçinin katılacağı etkinlikte vurgulayacak.

Fujitsu, büyük bir sosyo-politik ve ekolojik belirsizlik geçiren dünyada, insan odaklı inovasyon yaklaşımının hiç olmadığı kadar önemli bir yaklaşım olduğunu gösteriyor. "İnsan Odaklı Yenilik - Güvenilir Bir Geleceğe Doğru Yol Almak" başlığı altında Fujitsu, yıkıcı teknolojilerin bir kurumun içinde ve dışındaki insanları yabancılaştırmadan, güvenilir ekosistemler kurarak nasıl başarılı bir dijital dönüşüm sağlayabileceğini gösterecek.

Bu yıl ki açılış programında yer alan endüstri uzmanları ve özel konuklar, yeni iş modelleri oluşturmada güvenin kritik önemine ve yeni ortaya çıkan teknolojilerin, sorumlulukla ve etik bir şekilde kullanılmasını sağlamak üzere oluşturulması hedeflenen stratejilerin ana hatlarını aktaracak.

Güvenilir bir geleceğe doğru yol almak

İşyerinde güven inşa etmenin önemi bu yıl Münih'teki etkinlikte kilit bir tema olarak yer alıyor. Forumda ayrıca, yeni nesil serbest çalışma imkanlarının sunulduğu "Gig" ekonomisi ve robotik süreç otomasyonundan (RPA), refah ve organizasyonel tasarıma, bir şirketin işgücünü dönüştürmesinin pek çok yolu bulunuyor.

Güven inşa etmenin çok önemli bir başka yönünü de vurgulayan Fujitsu Laboratuvarları'nın kıdemli temsilcileri, Fujitsu'nun oluşturduğu öncü Yapay Zeka (AI) girişimlerinin etik, şeffaf ve güvenilir teknolojiler tarafından nasıl desteklenebildiğini göstermek için Münih'te yer alacak.

Fujitsu Teknolojik Vizyondan Sorumlu Avrupa Başkanı (CTO) Dr. Joseph Reger şunları söylüyor: "İnsanlar artan biçimde şeffaflık ve güven düzeyini sağlamak için iş ve toplumdaki kuruluşlara veya süreçlere güvenmek konusunda giderek daha fazla endişe duyuyorlar. Fujitsu'nun İnsan Odaklı inovasyon vizyonu tam da bu endişelere karşılık geliyor. Fujitsu, güven inşa eden çözümleri birlikte oluşturmak için müşterileriyle tutarlı ve başarılı bir şekilde çalıştığını gösteren bir geçmişe sahiptir. Bunlar aynı zamanda Fujitsu'nun bugün faaliyet gösteren hiçbir işletmenin göz ardı edemeyeceğine inandığı faktörler olan; güvenlik, şeffaflık, verimlilik, izlenebilirlik ve hesap verilebilirlik gibi hayati faydalardır".

İnsan Odaklı Tasarım Deneyimi

Fujitsu, Yapay Zeka ve kuantumdan ilham alan bilgisayar teknolojileriyle birlikte, üretim ve perakendeden kamu hizmetlerine kadar tüm büyük endüstrileri dönüştürmekte ve işletmelerin operasyonel verimliliğini ve aynı zamanda olumlu müşteri deneyimlerini artırmaları için önemli fırsatların açılmasına yardımcı olmaktadır. Bu yıl ziyaretçiler, dijital bir dönüşüm atölyesinin mini versiyonuna katılarak Fujitsu'nun eşsiz birlikte üretim metodolojisinin (İnsan Merkezli Deneyim Tasarımı) gücünü de deneyimleyebilecekler. Bu mini versiyondan sonra, dünya çapındaki müşteri tesislerinin yanı sıra Münih, Londra, New York, Sidney, Tokyo ve Osaka'da bulunan Fujitsu Dijital Dönüşüm Merkezlerinde tam boyutlu Birlikte Üretim Atölyeleri hayata geçirilecek.

Demo Merkezi, kurumların daha hızlı ve daha kolay bir dönüşüm yolculuğu yapmasını sağlayan Fujitsu'nun iş yeri, siber güvenlik ve çoklu bulut yönetimi konusundaki en son yeniliklerini öne çıkartıyor. Buna ek olarak, ziyaretçiler en son teknoloji sunucular, depolama ve istemci bilgi işlem cihazlarıyla en karmaşık hibrit altyapıların bile yönetilmesini sağlayan çözümleri keşfedebilecekler. Demo Merkezi, en yeni veri merkezi çözümleri ve son kullanıcıya yönelik cihazlardan hizmete dayalı çoklu bulut ve sektörel çözümlere kadar, Fujitsu ve küresel iş ortakları ekosisteminin ilham verici yeniliklerini sunuyor.

60'tan fazla etkileşimli paralel oturumda, gerçek iş yaşamından elde edilmiş vaka çalışmalarına dayanan yeni yaklaşımların paylaşılacağı, bir çok endüstrinin karşılaştığı zorluklar aktarılacak. Her zaman büyük beğeni toplayan uzman görüşmelerinde, Fujitsu ve iş ortaklarının öne çıkan uzmanları kurumların karşılaştığı çeşitli zorlukları ve fırsatları tartışacaklar. Fujitsu Forum ziyaretçileri, 80'den fazla ülkeden gelen iş dünyası ve BT liderlerinden çok değerli bilgiler edinme ve iş ağlarını genişletme fırsatı bulacaklar.

Okuyucu Yorumları