Fujitsu, gelecek planlarını ortaya çıkardı!

Fujitsu, geleceğe yönelik ürün ve hizmetlerini İstanbul'daki bu etkinlikte ortaya çıkardı!

Gelecekte bunları yapacak!

Fujitsu'nun IT Future 2012 Dünya Turu etkinliğinin Türkiye ayağı 22 Mayıs'ta Fujitsu Türkiye tarafından Swissotel the Bosphorus'ta gerçekleştirildi. Etkinliğe Fujitsu'nun iş ortakları Intel ve NetApp 'Platin Sponsor', Brocade, PFU ve Symantec 'Gold Sponsor', BThaber ise medya sponsoru olarak destek verdi. Açılış konuşmasını Fujitsu Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Halit Zaim'in yaptığı toplantıda Fujitsu CTO'su Dr. Joseph Reger ve Fujitsu Portföy Pazarlama Başkanı Bernhard Brandwitte ana konuşmacı olarak yer aldı.

Nisan ayında başlayan Fujitsu IT Future 2012 Dünya Turu kapsamında Avrupa Kıtası, Ortadoğu, Afrika ve Hindistan (CEMEA&I) bölgesinde Haziran'a kadar 17 ülkede toplam 18 etkinlik gerçekleştirilecek. Türkiye'de de 'BT iş dünyasını yeniden şekillendiriyor' sloganıyla düzenlenen etkinlikte önümüzdeki yıllarda şirketlerin sistemlerini ve işlerini yönlendirecek BT teknolojileri kapsamlı şekilde ele alındı. Bu konularda farklı oturumların düzenlendiği etkinlikte Fujitsu'nun değer yaratan, verimliliği artıran, uçtan uca çözümler sunan ürün ve hizmet portföyü tanıtıldı. Geleceğe yönelik güçlü fikir ve eğilimler paylaşıldı.

BT ile iş dünyasını yeniden şekillendiriyor

BT ile iş dünyasını yeniden şekillendiriyor
Halit Zaim

Fujitsu, BT ile iş dünyasını yeniden şekillendiriyor

Avuç içi damar okuma çözümleri, Super KComputer, sosyal medya ve robotlar gibi uygulamalar insanların yaşam tarzını değiştirirken yeni iş fırsatları da doğuruyorlar. Fujitsu, IT Future 2012 Dünya Turu'nda katılımcılara 'BT iş dünyasını yeniden şekillendiriyor' konseptinin kuruluşlara nasıl rekabetçi avantaj kazandıracağını gösterdi.

Katılımcılar, yeni ULTRABOOK ve LIFEBOOK, PRIMERGY S7 nesil sunucular, yeni Fujitsu CELSIUS iş istasyonları, en yeni 3D ekran, depolama çözümleri, SAP HANA yazılımları, Dinamik Altyapı Blokları ve Fujitsu Bulut tekliflerini inceleme şansını yakaladılar.

Levent Ünsal'ın moderatörlüğünü üstlendiği toplantının açılış konuşmasını Fujitsu Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Halit Zaim yaptı. Fujitsu CTO'su Dr. Joseph Reger ".BT İş dünyasını yeniden şekillendiriyor.", Fujitsu Portföy Pazarlama Başkanı Bernhard Brandwitte ise "Sanallaştırmadan buluta: Kendi bulutunuzu nasıl yaparsınız?" konulu bir sunum yaptı. "Yetenek Sizsiniz" programındaki gösterileriyle tüm Türkiye'yi büyüleyen Aref Ghafouri de bir "Magic Show" ile etkinliğe renk kattı.

Fujitsu Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Halit Zaim:

"İş yapma tarzının yeniden belirlendiği bu globalleşme sürecinde Fujitsu müşteri odaklılığını kaybetmeyecek. Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerine tam olarak yanıt verecek, onların memnuniyetini artıracak şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sadece ülkemizde değil, tüm Balkanlarda kurumların bilgi teknolojilerini en etkin şekilde kullanmalarını destekleyeceğiz. Bölgemizin sürdürülebilir kalkınmasına ve küresel rekabet gücünün artmasına katkıda bulunacağız. Bugünkü etkinliğimizin yeni teknolojileri keşfetmeniz ve işinizi geleceğe nasıl taşıyabileceğinizi görmeniz açısından faydalı olduğuna inanıyorum."

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları