Fujitsu LIFEBOOK E yenilendi. İşte Özellikleri!

Fujitsu'nun en çok satan dizüstü bilgisayar serisi LIFEBOOK E yenilendi.

Fujitsu LIFEBOOK E yenilendi

Fujitsu, en çok satan dizüstü bilgisayar serisi Fujitsu Notebook LIFEBOOK E5 ve LIFEBOOK E4'ün yeni çıkan versiyonlarını duyurdu. Yenilenmiş LIFEBOOK business dizüstü bilgisayar, daha ince tasarımıyla kullanıcısına çağdaş bir görünüm sunuyor. Full özellikli LIFEBOOK E5'lerde en yeni Intel işlemcileri kullanılıyor. Kablolu, kablosuz ve mobil ağlar aracılığıyla şirket ağlarına güvenli ve rahat erişim sağlıyor.

Sistem kilidini açmak için anında yanıt veren yeni tip parmak izi sensörüne sahip tüm yeni LIFEBOOK E4 ve LIFEBOOK E5 serisi modelleriyle bilgisayara tek dokunuşla giriş yapılabiliyor. Ayrıca kullanım kolaylığına odaklanan yeni dokunmatik ekran tasarımıyla rahatlık sunuyor. Daha hassas dokunmatik ekranlara sahip yeni notebooklarda; Microsoft Windows 10'un en yeni sürümünde yer alan üç parmak hareketi ve ergonomik avuç içi dayanağı bulunuyor.

Fujitsu LIFEBOOK E yenilendi. İşte Özellikleri!

LIFEBOOK E4 serisinin, 7. Nesil Intel Core işlemciye sahip tamamen yenilenmiş modelleri gelişime odaklanıyor. 15.6-inç ve 14-inç dizüstü bilgisayarlar HD ya da Full HD parlamayı önleyen görüntü seçenekleri ile kullanıcısına gün boyu çalışan pil ömrü sunuyor. Ayrıca yenilenen notebookların pilleri dizüstü bilgisayarı sökmeye gerek duymadan değiştirilebiliyor.

Yeni LIFEBOOK E5 ailesi, gömülü 4G / LTE, klasik VGA çıkış desteği ve tam boyutlu bir Ethernet portu gibi özellikleri ile güven dolu bir miras inşa etmeyi amaçlıyor. İnce LIFEBOOK E5 tasarımıyla zarif bir görünüm sunuyor. En yeni nesil Intel® Core ™ 8 işlemci seçeneklerine sahip LIFEBOOK E5; 15.6-inç ve 14-inç parlama önleyici, full HD ekran özellikleri sunuyor. Ayrıca isteğe bağlı olarak, arkadan aydınlatmalı klavye gibi üst düzey dizüstü bilgisayar özellikleri bulunuyor. LIFEBOOK E5 modelleri, ultra mobil LIFEBOOK U7 ailesi ile aynı bağlantı çoğaltıcısını paylaşıyor.

Fujitsu EMEIA CCD Kategorisi Yönetimi Başkanı Ruediger Landto LIFEBOOK E serisi için; "Yeni iş bilgisayarı LIFEBOOK E serisi, parmak izi sensörleri, akıllı kart okuyucularının yanı sıra bağlantı kapılarında sunulan yeni bir dizi bileşen içeriyor. Böylece kullanıcıların projektörlere, ekranlara, ağlara ve çevre birimlerine bağlanmak için yanlarında bir dizi adaptör taşımalarına gerek kalmıyor. Yeni nesil LIFEBOOK E serisi modellerimiz, gün boyu çalışma imkanı sunan pil ömrü, net görüntüsü, ergonomisi, dokunmatik klavyeleri, yeni USB Tip C bağlantı noktaları ve 4G / Entegre SIM kart yuvası üzerinden LTE içeren rakipsiz bağlantı özellikleri sayesinde kullanıcılarına pek çok kolaylık sunuyor" dedi.

Fiyatlandırma ve ulaşılabilirlik

LIFEBOOK E5 serisi dünya çapında satılıyor. Avrupa, Orta Doğu, Hindistan ve Afrika (EMEIA) bölgesindeki E5 fiyatlandırması, 699 €'dan başlıyor. LIFEBOOK E4 serisi EMEIA bölgesinde satılıyor ve fiyatlandırma 599 €'dan başlıyor.

Okuyucu Yorumları