Fujitsu Siemens Tablet PC’yi geliştirdi

Tablet PC’ler ve çözümlerin geliştirilmesi, üretilmesi ve pazarlanması konusunda 12 yıllık bir tecrübeye sahip Fujitsu Siemens Computers, geliştirdiği tablet PC’sini piyasaya çıkardı; Stylistic ST5010 serisi. Yeni model tablet PC, 12.1 inçlik bir ekrana sahip ve sadece 1.54 kg ağırlığında.

Fujitsu Siemens Tablet PC’yi geliştirdi

Stylistic ST5010 Tablet PC, 1999 USD’lik başlangıç fiyatıyla piyasa sunuluyor. Stylistic ST5010, ağ ve internet bağlantısı için, entegre kablosuz LAN bağlantısına sahip, 54 Mbps hızı destekleyen, entegre modem içeren ve yeni Gigabit LAN yoluyla kablolu LAN veri değişimini gerçekleştirebilen Intel’in Centrino mobil teknolojisi ile donanmış durumda. Özellikle mobil kullanım için en cazip yanı, kullanıcıların Tablet PC’yi sekiz saat, yani tüm gün boyu kullanmalarına izin veren uzun ömürlü bir pile sahip olması. Yeni modellerde de öncekiler gibi, kullanıcıların not almalarına izin veren manyetik bir kalem bulunuyor ve el yazılarının kitap harflerine çevrilmesini sağlıyor.

Aralarında harici sürücüler de bulunan çok sayıda aksesuar; esnek ve ergonomik çalışmayı garanti ediyor. Bir smart Card okuyucu ve özel erişim kodlarına sahip güvenlik paneli, izin verilmeyen kişilerin önemli verilere ulaşmalarını engelleyerek güvenliği artırıyor. Stylistic ST5010 serisinin dayanıklı magnezyum kasası da, günlük kullanımda fiziksel olarak göreceği zararlara karşı sistemi ve verileri koruyor.

Tablet pazarının dikey pazar alanında esneklik gösterdiğini ifade eden Fujitsu Siemens Computers yetkilileri, pazarda önemli olanın sadece donanım sağlamak değil, müşterinin özel ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik gerekli çözümleri sunmak olduğunu belirttiler. Fujitsu Siemens Computers’ın lider bir mobil ürün ve çözüm tedarikçisi olarak güvenilirliğini daha da artırdığını vurgulayan yetkililer, yeni Stylistic ST5010 serisi ve geçenlerde çıkarılan Lifebook T modelleri ile, müşterilere son model, seçkin bir tablet PC serisi ve geniş bir uygulama senaryosu seçeneğini sunduklarını ifade ettiler.

Okuyucu Yorumları