Fujitsu Siemens’ten Pocket LOOX 400 Serisi

Bilişim sektörünün önde gelen firmalarından Fujitsu Siemens Computers, giriş seviyesindeki kullanıcılar için Pocket LOOX 410’u ve profesyoneller için de Pocket LOOX 420’yi piyasaya çıkardı. Oldukça küçük ve sadece 125 gr ağırlığında ağırlığında olan Pocket Loox 400 serisinin işletim sistemi Microso

Fujitsu Siemens’ten Pocket LOOX 400 Serisi

Geniş kapsamlı iletişim

Her iki Pocket LOOX modeli de (410 ve 420), SD I/O kart yuvasının yanı sıra entegre Bluetooth ve kızılötesi arabirimlerine de sahip. Pocket LOOX 420 ayrıca kablosuz LAN kullanımı da sağlıyor. Yani, Pocket LOOX kullanıcıları bütün bu fonksiyonlarla, rahat bir şekilde e-postalarını gönderip alabiliyor, günlük planlarını ve ilişkilerini yönetebiliyor, ayrıca bilgilere online olarak da erişebiliyorlar.

Yüksek performans

Pocket LOOX 400 Serisi, 300 MHz ve 400 MHz Intel® XScale PXA 255 işlemcileri ile birlikte, Microsoft’un Windows Mobile 2003 işletim sisteminin bu işlemciler için optimize edilmiş bir sürümünü kullanıyor. Kullanıcılar böylece, hızlı uygulamaların ve düşük güç harcanmasının avantajından yararlanıyorlar.

Yeni Pil Şarj Teknolojisi

Kullanıcılar, Pocket LOOX’un yeni pil şarj teknolojisi ile uzun süre bağımsız çalışmanın keyfini çıkaracaklar. Standart 1100 mAh’lik bir pil, 10 saate kadar çalışmaya izin veriyor. Pilin değiştirilmesi de çok kolay ve üstelik bu sirada pil tamponu kullanıcıya 30 dakikalık bir süre tanıyor.

Okuyucu Yorumları