Fuze: iPhone 7'ye kulaklık girişi ekleyen kılıf!

iPhone 7'nin geleceğe giderek kulaklık girişini kaldırması hoşunuza gitmediyse, sizin için bir çözüm yolda!

iPhone 7'ye kulaklık girişi ekleyin!

Apple, kulaklık girişini kaldırarak bizi geleceğe taşımak istese de bazılarımız, onu şimdiki hayata geri döndürmekten kendini alıkoyamıyor. Bunun son örneği, henüz üretimine başlanmamış olan yeni Fuze kılıf.

Piyasadaki iPhone kılıflarından çok farklı görünmeyen Fuze'ün özelliği, entegre Lightning - ses jakı adaptörüyle gelecek olması. Dahası kılıfta 2.400mAh kapasiteli bir pil de bulunuyor. iPhone 7 Plus'ta kılıfın pil kapasitesi, 3.600mAh'e çıkıyor. Bu yüksek güç miktarları, hem Apple'ın geçen seneki kılıflarının sunduklarından fazla; hem de kılıfın görünümünü çirkinleştirmiyor.

Fuze: iPhone 7'ye kulaklık girişi ekleyen kılıf!

Bunlar size inandırıcı gelmiyorsa, haklı olabilirsiniz çünkü Fuze henüz konsept aşamasında ve Indiegogo'da fon toplamayı umuyor. Proje şimdiye kadar 60.000 dolarlık hedefinin ancak 23.843 dolarını toplamayı başlamış durumda. Teksas merkezli Actual Innovation firmasının geliştirdiği kılıfın fiyatı, ilk 250 destekçi için 49 dolardan, sonraki 400 destekçi için 59 dolardan başlarken, bundan sonraki herkes için 69 dolara satılacak.

Fuze: iPhone 7'ye kulaklık girişi ekleyen kılıf!
Okuyucu Yorumları