G Watch, bu kez "çok net" sızdı!

Tanıtılması çok az kala, merakla beklenen Android bombası internete "çok net" sızdı!

Bu kez "çok net" sızdı!

LG'nin beklenen akıllı saati G Watch, muhtemelen Google I/O 2014 konferansında tanıtılacak. Konferansa günler kala akıllı saat hakkında sızıntılar devam ediyor. Bu seferki sızıntı, resim yükleme servisi Imgur'da karşımıza çıkıyor ve cihazı gözler önüne seriyor.

Fotoğrafta da görülüğü üzere akıllı saat kullanıcıya telefona Android Wear yazılımını kurmasını söylüyor. G Watch, Android Wear ile birlikte Android telefonlara direkt olarak bağlanarak bir ilki gerçekleştirecek. Aynı zamanda saatte microUSB girişi olduğu da resimden anlaşılıyor. Bu microUSB girişi cihazı şarj etmeye yarayacak gibi görünüyor.

LG G Watch'ın özellikleri daha önce şirket içi raporlardan sızdırılmıştı. Bu rapora göre G Watch 1.6 inçlik 280 x 280 çözünürlükle ekran, 512 MB RAM ve 4 GB dahili hafıza ile gelecek. Aynı zamanda LG G Watch, gücünü günümüzün "Mini" telefonlarında sıkça kullanılan Snapdragon 400 çip setinden alacak.

Ekranı sürekli açık olacak olan G Watch, enerjisini ise 400 mAh'lık bir bataryada depolayacak. Sızdırılan rapora göre 36 saat bekleme süresine sahip olan saat iki saat içinde tam olarak şarj olabilecek.

LG G Watch'ın 7 Temmuz'dan itibaren, Google Play Store üzerinden yaklaşık 301 dolara (640 TL) satışa çıkacağı söylentiler arasında yer alıyor. Aynı zamanda Google, bu sene içinde Android Wear'lı bir cihaz daha geleceğini söylüyor. Bu akıllı saat ise, muhtemelen yuvarlak OLED ekranlıyla dikkat çeken Moto 360 olacak. Moto 360'ın deri ve çelik kayış seçenekleriyle ve 250 dolarlık (535 TL) fiyat etiketiyle gelmesi bekleniyor.

Okuyucu Yorumları