Galatasaraylılara özel tabletler!

Galatasaray ve HCL işbirliği ile üretilen bu tablet, fiyatıyla ve tasarımıyla ilginizi çekebilir!

GS'lilere özel bir tablet!

Galatasaray Spor Kulübü, 31 Temmuz 2013 Çarşamba günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen imza töreniyle HCL ME Tablet ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşma çerçevesinde HCL ME Tablet, Galatasaray Spor Kulübü'nün 'Resmi Sponsoru' oldu. İmza törenine; Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, HCL Infosystems Ltd. Mobil Ticaret EMEA Bölge Başkanı Srinath Nagarajan, Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Proline Teknoloji (HCL Türkiye) Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Hüseyin Şefik katıldı.

Ortadoğu'da tablet sektöründe lider olan HCL ME Tablet, Avrupa'ya açılma yolculuğunda, Türkiye'nin Avrupa'da en iyi tanınan spor kulübü olan Galatasaray ile büyük bir iş birliğine imza attı. Galatasaray Spor Kulübü'nün 'Resmi Sponsoru' olan HCL ME Tablet, 2013- 2014 sezonunda Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nın şort, Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'nın kol bandı sponsoru oldu. Galatasaraylılar için özel tabletler de tasarlayan HCL ME Tablet, 1'den 1905'e kadar numaralandırılmış sadece 1905 adet üretilen Limited Edition ME Tablet GS 1905 ve yine Galatasaray ruhunu tabletlere taşıyan Special Edition ME Tablet GS 1905 serileriyle Türkiye pazarındaki iddiasını güçlendiriyor. Galatasaray taraftarı için özel olarak tasarlanan tabletler, GSStore'lardan ve www.gsstore.org'tan 499 TL'den satışa sunulacak.

Spor klubu baskani Ünal Aysalin açıklamaları

Spor klubu baskani Ünal Aysalin açıklamaları

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal sponsorluk duyurusunun yapıldığı törende şunları söyledi: "Bugün, burada, öncü ve uluslararası kimliğiyle bir dünya markası olan Galatasaray'ın ve dünyanın lider teknoloji markalarından Hindistan merkezli HCL ME Tablet'in bir araya gelişini, siz değerli basın mensupları ve tüm kamuoyu ile paylaşmak üzere bulunuyoruz. Son on yılda gösterdiği hızlı büyümeyle dünyanın sayılı teknoloji şirketleri arasında yer alan HCL'nin, ME Tablet Serisi ile Türkiye pazarına girer girmez Galatasaray markasıyla buluşmasından ve sonucunda ortaya çıkan bu değerli iş birliğinden büyük memnuniyet duyuyoruz. HCL gibi global markalarla gerçekleştireceğimiz tüm iş ortaklıkları kulübümüzün gerek saha içi gerekse saha dışında büyümesi ve başarılı olmasına yardımcı olacak. Bu bağlamda, Hintli dostlarımızla yeni başarılara ortak olmak için sabırsızlandığımızı belirtmek istiyor ve kendilerine bir kez daha Galatasaray ailesine hoş geldiniz diyorum."

Galatasaray ile yaptıkları iş birliğiyle Türkiye pazarına oldukça iddialı girdiklerini belirten HCL Infosystems Ltd. Mobil Ticaret EMEA Bölge Başkanı Srinath Nagarajan, "Avrupa'da en çok tanınan ve beğenilen futbol kulüplerinden biri olan Galatasaray'a sponsor olmak bizim için gurur verici. HCL ME Tablet için Türkiye son derece önemli ve stratejik bir ülke. Ortadoğu pazarında lider olan HCL ME tabletleri Avrupa'ya taşımada Türkiye kilit bir rol oynayacak.

Toplantıda hediye tabletler dağıtıldı

Toplantıda hediye tabletler dağıtıldı

Galatasaray ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği de bu hedefe ulaşmamız için önemli bir araç olacak. Galatasaray Spor Kulübü'nün hem Resmi Sponsoru olduk hem de GSStore'larda satılmak üzere Galatasaraylılara özel GS 1905 serisi ME Tabletler ürettik. Bu iş birliği Türkiye'deki tablet pazarından yüzde 7 pazar payı kazanmayı hedefliyoruz. Türkiye adına Avrupa'da büyük başarılara imza atmış olan Galatasaray ile iş birliğimizin uzun soluklu olmasını diliyoruz. Birlikte başarılı birçok işe imza atacağımıza inancımız tam. Değişim Galatasaray ile başlar diyor ve tüm Galatasaraylılara önümüzdeki günlerde satışa sunulacak GS 1905 ME Tablet'lerin müjdesini vermek istiyoruz" diye konuştu.

Toplantıda, HCL Infosystems Ltd. Mobil Ticaret EMEA Bölge Başkanı Srinath Nagarajan tarafından Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Sayın Ünal Aysal ve Galatasaray Spor Kulübü İcra Kurulu Başkanı Sayın Lutfi Arıboğan'a HCL ME Tabletler hediye edildi. Bu sezon Galatasaray Futbol A Takımı oyuncularının giyecekleri HCL ME Tablet logolu şortlar da toplantıda ilk kez tanıtıldı.

Galatasaray Spor Kulübü ve Hintli dünya teknoloji devi HCL ME Tablet büyük bir iş birliğine imza attı. Galatasaray ve HCL ME Tablet arasında imzalanan 1.5 milyon dolardan fazla bir değere sahip 'Resmi Sponsorluk' anlaşması kapsamında, Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı oyuncuları bu sezon ME Tablet logolu şortlarla yeşil sahaya çıkacak. Galatasaray Erkek Voleybol Takımı oyuncuları da 2013- 2014 sezonunda kol bantlarında ME Tablet logosu taşıyacak. Ayrıca Galatasaray Spor Kulübü'ne HCL ME Tablet ürün desteği de verilecek. HCL'nin Galatasaraylılara özel tasarladığı ME Tablet GS 1905 serileri de GSStore'lardan ve www.gsstore.org'tan satışa sunulacak

Okuyucu Yorumları