Galaxy A7'nin selefi yine sızdı!

Samsung'un tasarımı Galaxy S6'yı andıran yeni telefonundan kareler sızmaya devam ediyor!

Yeni Galaxy A7 yine sızdı!

Samsung, ilk metal telefon serisi olan Galaxy A için yeni telefonlar geliştiriyor. Bunlar arasındaki yeni Galaxy A7, Çin'in sertifikasyon kurumu TENAA yoluyla internete sızdı.

Yeni sızan kareler, önceki sızıntıdakine oldukça benziyor. Cihazın tasarımı Samsung'un Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge ile ortaya çıkardığı tasarım dilini devam ettireceğini gösteriyor. İlk Galaxy A7'nin selefi olması beklenen SM-A7100 kod adlı yeni telefon, 6,95mm inceliğinde metal gövdeye, ön ve arka yüzde cam kaplamaya sahip. 5,5 inç'lik 1080p AMOLED ekranla gelen telefon, Snapdragon 615 işlemci, 3GB RAM, 16GB dahili depolama, microSD kart slotu ve 2.600mAh pil gibi özellikler sunuyor.

Yeni A7'nin özellikleri arasında 13 megapiksellik arka kamera, 5 megapiksellik bir ön kamera, 4G LTE, NFC ve GPS var. Telefonun Android'in 5.1.1 sürümüyle çalışacağı söyleniyor.

İddialar doğruysa Samsung, daha üst seviye bir telefon olan Galaxy A9 üzerinde de çalışıyor. Bu telefon, dedikodulara göre Snapdragon 620 işlemci ve 16 megapiksel kamerayla gelecek.

Okuyucu Yorumları