Galaxy Ace'de Anneler Günü fırsatı!

Galaxy Ace'in çiçek desenli bu sürümü, Anneler Günü'ne özel bir fiyatla satışa sunuluyor!

Anneler Günü fırsatı!

Samsung Electronics, güçlü donanımı ve zengin özellikleriyle dikkat çeken Samsung Galaxy Ace'in yeni serisi olan "La Fleur"'ün şıklığı ile dikkat çekiyor.

Anneler Günü'ne özel olarak Turkcell işbirliği ile düzenlenen kampanya ile Samsung Galaxy Ace La Fleur, 649 TL son kullanıcı satış fiyatı ile kullanıcıya sunuluyor. Ayrıca, kampanya dahilinde 3 ay boyunca, her yöne 300 dakika konuşma hediye olarak veriliyor.

Minimal tasarımı ve gelişmiş teknik özellikleriyle trendleri yakından takip eden ve sosyal hayata önem veren cep telefonu kullanıcılarının gözdesi olmak için tasarlanan Samsung Galaxy Ace La Fleur'un 3G ve Wi-Fi özellikleri ile internete erişmek de çok kolay ve hızlı. Çiçek motifleriyle bezenmiş tasarımı ile dikkat çeken Samsung Galaxy Ace La Fleur ChatON, Facebook, Twitter, Gtalk ve e-posta özellikleri ile de tüm iletişim ihtiyaçlarınız için en ideal telefon. Google Play Market üzerinden indirebilecek yüzbinlerce uygulama ile telefonunuzu kişiselleştirirken ve taşınabilir mobil ağ bağlantısı ile telefonunuzun internetini çevrenizdekilerle Wi-Fi üzerinden paylaşabilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları