Galaxy Alpha ile yeni tasarım

Samsung Galaxy Alpha ile akıllı telefonda bambaşka bir tasarım

Galaxy'e yeni standart

Samsung Electronics, Galaxy Alpha ile akıllı telefonlar özelindeki yeni tasarım yaklaşımını, tüketicilerin beğenisine sundu. Samsung Galaxy akıllı telefon ailesinin en son üyesi Galaxy Alpha, özenle tasarlanmış metal çerçeveli kasaya sahip. Mat görünümü ve kompakt yapısıyla, gelişmiş bir tasarıma sahip olan ürün, aynı zamanda serinin amiral gemisi Galaxy serisinin sunduğu deneyimi yaşatmaya da devam ediyor. Zarif ve pratik bir ürün olarak tasarlanan olan Galaxy Alpha, stil ve yüksek teknolojinin ideal kesişim noktası olarak kullanıcılarla buluşmaya hazır.

Samsung Electronics'in BT, Mobil İletişim Dünya Başkanı JK Shin, yeni ürünle ilgili olarak; "Galaxy Alpha, tüketicilerinisteklerinden yola çıkılarak tasarlandı ve üretildi. Yepyeni görünümüyle Galaxy Alpha, güzellik ve işlevselliği bir arada sunuyor. Göz kamaştırıcı metal kasası, ince ve hafif yapısıyla Galaxy Alpha, son derece güçlü bir güçlü donanıma sahip ve kullanıcıların Galaxy serisinden bir cihazdan bekledikleri bütün özelliklere sahip" dedi.

Galaxy serisi tasarımında yeni bir standart

Samsung, estetik özelliklere ve kullanışlı, kompakt bir yapıya odaklanarak, Galaxy Alpha ile Galaxy serisi tasarımına yepyeni bir yaklaşım getirdi. Kullanıcıların, işlevsellikten ödün vermeden kendi tarzlarını yansıtabilmelerini sağlamak için geliştirilen Galaxy Alpha; metal çerçeveli kasası, zarif kavisli köşeleri ve ustaca tasarlanmıi hafif yumuşak dokulu arka kapağıyla, - gelişmiş bir tasarıma sahip.buna ek olarak yumuşak hatları ve mat görünümü ile metal çerçeveli kasanın göz alıcı yansıması, mükemmel bir kontrast oluşturuyor. 6.7 mm'lik ince tasarımıyla Galaxy Alpha, bugüne kadar üretilen en ince Galaxy cihazlardan biri. Galaxy Alpha, kompakt yapısı ve hafifliği sayesinde tüketicilere tutuş rahatlığı ve kontrol kabiliyeti de sunuyor.

Güçlü Samsung Galaxy deneyimi

İnce ve hafif tasarımına karşın Galaxy Alpha, kullanıcılara güçlü bir donanım vadediyor. 4.7 inç Super AMOLED ekran, eşsiz bir görüntüleme ve fotoğraf deneyimi sunan gelişmiş bir kamera ve gerçek zamanlı HDR, cihazın dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor. Galaxy Alpha ayrıca, Ultra- Güç Tasarruf Modu, S Health, Özel Mod ve Parmak İzi Tarayıcısı'na da sahip. Samsung'un yeni şık ve akıllı telefonu, Samsung Gear FitGear 2 cihazlarıyla da uyumlu.

Samsung Galaxy Alpha, Eylül ayının başında tüketicilerle buluşacak. Ürün, "Kömür Siyahı", "Parlak Beyaz", Altın" ve "Parlak Gümüş" renk temaları ile sunulacak.

Okuyucu Yorumları