Galaxy cepler, iPhone'un kalesini yıktı!

Bu araştırmaya göre Galaxy cepler, iPhone'un en sağlam kalesini yerle bir etmeyi başardı!

iPhone, Galaxy'ye yenildi!

Kolaylık her ne kadar insandan insana değişse bile, pek çok insan için iPhone'ların kullanımı diğer telefonlara göre çok daha kolay geliyordu. Ancak yakın zamanda yapılan araştırmalar aslında durumun tam olarak böyle olmadığını gösteriyor. "Basit olan akıllıdır" sloganını kullanan Siegel+Gale firması, Apple iPhone'lar ile Samsung Galaxy telefonları karşılaştırma işlemine girişti. Araştırmalarında kanıtlanmış ve genel yöntemler kullandığını söyleyen Siege+Gale firması, Samsung Galaxy telefonların çok daha kolay kullanıma sahip olduğunu iddia ediyor.

Araştırma katılımcıları "kolay kullanıma sahip gelişmiş özellikler, yani yüksek hızlı dosya aktarımı, anında fotoğraf etiketleme ve paylaşma gibi özellikleri" ile Galaxy serisi telefonların daha fazla kullanıcı rahatlığı yarattığını söylüyor. Aynı zamanda Samsung Galaxy'nin uyumluluğunu da öven katılımcılar "Telif ile korunmayan uygulama ve aksesuarlar ile olan uyumluluğu Galaxy'yi çok daha basit ve kullanışlı bir telefon yapıyor" açıklamasında bulundular.

Ancak unutmamak lazım ki Siegel+Gale firmasının "çok" dediği araştırma katılımcı sayısı sadece 400 kişiden ibaret.

Yaptıkları basın açıklamasında sonucu açıklayan Siege+Gale firması: "Firma seviyesinde Apple, Samsung'a göre oldukça basit kaçıyor. Ancak ürün seviyesinde Galaxy, uzun süreli basitlik şampiyonu Apple'ı devirerek, birinci sıraya yerleşti." dedi. Siegel+Gale firması basın açıklamasını "Samsung Galaxy, iPhone için önemli bir tehlikedir. Çünkü Galaxy, iPhone'nun yapabildiklerinin daha iyisini, daha basit bir şekilde yapabilmektedir." diyerek bitirdi.

Şimdi beklenen ise Apple'ın bu konuya cevabının nasıl olacağı. Acaba bir sonraki iPhone çok daha basitleşmeye mi çalışacak yoksa yapabildiklerini geliştirme yoluna mı gidecek? Tüm bunları açığa çıkaracak tek şey zaman ya da Apple'dan gelecek bir basın açıklaması...

Okuyucu Yorumları