Galaxy F Telefonlar Bu Kez Geliyor!

Samsung'un 5 yıldır konuşulan ama bir türlü gerçek olmayan Galaxy F serisi, bu kez gerçek olmaya çok yakın!

Samsung'dan Galaxy F sürprizi

Samsung Galaxy F serisi hakkındaki dedikodular, ilk kez 2013 yılında ortaya atılmıştı. Samsung F serisinin geliştirildiği hakkında söylentiler ayyuka çıkmıştı. Ancak Güney Koreli teknoloji devi, beş yıl içerisinde tek bir Galaxy F modeli bile geliştirmedi. Bununla birlikte, Samsung'a yakın kaynaklar F serisinin tanıtılacağı yönünde görüş bildiriyor.

Öncelikle şunu belirtelim: Samsung, katlanabilir akıllı telefon ailesini 2019 yılının ilk çeyreğinden önce satışa sunmayacak. Yani "katlanabilir akıllı telefon" ailesi olduğu varsayılan F serisi, bambaşka yeteneklere sahip olabilir. Kısacası iddiaların aksine, bambaşka bir ürün ile karşılaşabiliriz.

Galaxy F serisi hakkındaki detaylar

F ailesinin SM-F900U kod numarasıyla karşımıza çıkması bekleniyor. 900 rakamı Samsung için özel bir anlam ifade ediyor. Güney Koreli üreticinin ürettiği amiral gemileri, daima 900 kod adı içeriyordu. Cihazın 512 GB dahili saklama alanına sahip olması bekleniyor. F900F ve SM-F900N kod numaralı ürünler hem batı, hem de doğu pazarında satışa sunulacak. Samsung yöneticileri, katlanabilir telefonların, ayrı yongalarla hem doğru hem de batıda satışa sunulacağını vurgulamışlardı. Bu F serisinin, katlanabilir mimariye sahip olabileceğine dair bir işaret.

Diğer bir iddia ise F serisinin, amiral gemisi cihaz özelliklerine sahip oyun telefonları olacağı yönünde. Samsung'un bir oyun telefonu geliştirdiği yönündeki ifadeler gündemi işgal etti.

Kısacası F serisinin katlanabilir bir akıllı telefon ailesini mi, yoksa oyun canavarı telefonları mı temsil ettiği belli değil. Gelecek hafta, sorularımızın çoğuna yanıt bulabileceğiz.

Okuyucu Yorumları