Galaxy M30 İddialı Özellikleri Ucuz Fiyata Sunacak

Samsung'un yeni bütçe dostu telefon serisi Galaxy M'nin son modeli Galaxy M30, fiyatına göre iddialı özelliklerle gelebilir

Galaxy M30 Hindistan'ı sallayabilir

Samsung, geçtiğimiz ay yeni bütçe dostu telefon serisi Galaxy M'nin iki giriş modeli olan M10 ve M20'yi Hindistan'da tanıtmıştı. Samsung'un yeni akıllı telefon serisinin iki üyesi inceleyenlerden tam not alırken, geçtiğimiz hafta satışa çıkarıldı. Bunun ardından Galaxy M20 Hindistan'ın ardından birçok farklı pazarda da kendisini gösterdi.

Samsung, görünüşe bakılırsa giriş seviyesi akıllı telefon serilerindeki devrimi bu noktada bırakmaya niyetli değil. Güney Koreli teknoloji devi, serinin bir diğer modeli olacak olan Galaxy M30'u tanıtmaya hazır.

Model numarasına bakılırsa, bu cihaz Galaxy M serisinin daha önce tanıtılan diğer iki modelinden daha yüksek bir seviyede konumlanacak. Yeni model, daha ucuz olan kardeş modelleri ile birçok özelliği paylaşacak ancak kamera ve ekran kısmında diğer iki modele göre fark edilir geliştirmeler taşımaktan da geri kalmayacak. IANS'ın raporuna göre Galaxy M30, Galaxy M10 ve Galaxy M20'de bulunan TFT ekrana kıyasla daha gelişmiş bir ekran teknolojisi olan Super AMOLED teknolojisini kullanacak. Kamera departmanında ise Galaxy M30, Galaxy M20'de bulunan çift arka kameranın da bir adım ötesine geçerek üçlü arka kamera teknolojisini destekliyor olacak.

Bu iki önemli fark bir kenara bırakıldığında Galaxy M30, Galaxy M20 ile birçok ortak nokta barındırıyor. Exynos 7904 işlemciden güç alacak telefon, Infinity-V çentikli ekran tasarımına sahip olacak ve dev 5.000mAh kapasiteli bataryası ile uzun bir batarya ömrü sunacak. IANS'ın raporlarının doğru olması takdirinde giriş seviyesi bir model için oldukça tatmin edici bir tablo sunduğunu söyleyebileceğimiz Galaxy M30, 4GB RAM/64GB depolama ve 6GB RAM/128 GB depolama seçenekleri ile gelecek ve 14.990 Rupee (210 Dolar) gibi oldukça agresif bir fiyatlandırma ile piyasada yerini alacak.

Eğer Samsung, Galaxy M30'u belirtilen fiyattan satışa sunarsa giriş seviyesi akıllı telefon klasmanında büyük bir hareketlenmeye sebep olabilir. Birkaç hafta önce Samsung'un bu tür bir fiyatlandırmaya gitmeyeceği düşünülüyordu ancak Samsung'un Galaxy M10 ve Galaxy M20 ile attığı adımlar, Güney Koreli teknoloji devinin Hindistan pazarında hakimiyet kazanmak adına kâr marjından fedakarlık yapmaktan çekinmeyeceğini gösteren net bir kanıt olarak görülebilir.

Okuyucu Yorumları