Galaxy Note 3'e günler kala ondan beklenenler

Çarşamba günü tanıtılacak Galaxy Note 3'ten neler beklemeliyiz? Hepsi haberimizde...

Note 3 bomba gibi geliyor!

Galaxy Note'un en son sürümü Note 3'ün 4 Eylül'de Berlin'deki IFA'da tanıtılması neredeyse kesin gibi. Şaşırtıcı olan ise Apple'ın yeni iPhone'larının aksine Note 3 hakkında önemli bir sızıntı yaşanmamış olması.

Samsung'un yeni cebini Galaxy Note 3 olarak adlandırması muhtemel. Note 3'ün 5.7 inç'lik bir ekranla gelmesi bekleniyor. Galaxy S4'te olduğu gibi ekranın Full HD çözünürlüğüne yükseltilmesi de oldukça muhtemel.

Galaxy Note 3'ün Samsung'un plastik kasalı olmayan ilk cebi olacağına dair söylentiler var. Ancak bu olasılık oldukça düşük, çünkü alüminyum kasa Galaxy 3'ü çok ağır yapabilir.

Note 3'te 8 çekirdekli bir GPU ve 3GB RAM kullanılacağına dair söylentiler de var. Mali 450 GPU'nun Samsung'un kendi sekiz çekirdekli Exynos 5 işlemcisiyle bir araya gelmesi bekleniyor. Bu söylentinin gerçeğe dönüşmesi de olası, ancak cebin Qualcomm Snapdragon 800 işlemcili ikinci bir modeli de LTE destekli bölgeler için piyasaya sürülebilir. Aynı Galaxy S4'te olduğu gibi.

Samsung'un şimdiye kadar telefonlara sığdırdığı en büyük pili Galaxy Note 3'e eklemesini bekleyebilirsiniz. Söylentiler arasında Note 3'ün 3.450mAh'lik bir pille geleceği var.

Son olarak Note 3'ün Galaxy S4 gibi 13 megapiksellik bir kamerayla gelmesini bekleyebiliriz. Bu kameranın 4K video çekebileceğine dair söylentiler var.

Okuyucu Yorumları