Galaxy Note 3 muhtelemen böyle olmayacak!

Galaxy Note 3'ün bu "olağanüstü" özelliklere sahip olacağını iddia eden site, haklı çıkabilir mi?

En uçuk Galaxy Note 3 iddiası

Samsung'un başarılı cebi Galaxy Note 2'nin bayrağını devralması beklenen Note 3 hakkında birçok söylenti var. Cihazın Galaxy S4 gibi çift dört çekirdekli Exynos Octa 5 işlemciye ve 5.9 inç'lik bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. Bu söylentilere son olarak Note 3'ün ilk kez plastik OLED kullanabileceği de eklenmişti. Şimdi ise bir web sitesi, Note 3'ün kulağa pek de gerçekçi gelmeyen bazı özelliklerle geleceğini iddia etti.

imexbb.com web sitesinin raporuna göre Note 3, 6.3 inç'lik bir ekranla gelecek ve 3.840 x 2.160 çözünürlük sunacak. Böylece cep, 734ppi gibi çok etkileyici (aynı zamanda günümüz için inanması güç) bir ekran yoğunluğuna ulaşacak. Buna ek olarak cihaz, 2.5GHz dört çekirdekli işlemci ve 4GB RAM ile gelecek. 128GB'lık depolama alanı, Android 5.0 işletim sistemi, sayılan özellikler arasında.

Site, 160 gramlık cihazın sadece 7 milimetre kalınlığa sahip olacağını, arka yüzünde ise 16 megapiksellik bir kamera bulunacağını iddia ediyor. Ön yüzdeki kamera ise aşırı iyimser siteye göre 5 megapiksellik bir çözünürlüğe sahip olacak.

Bununla birlikte ortaya çıkan çizimler, Samsung'un tasarım dilini pek yansıtmıyor. Sitenin sıraladığı teknik özellikler ise fazlasıyla uçuk ve gerçeğe dönüşme ihtimali oldukça düşük.

Okuyucu Yorumları