Galaxy Note 3 Neo'dan yeni bilgiler!

Galaxy Note 3'ün "kırpılmış", daha uygun fiyatlı modeliyle iligili bilgiler sunan gizli belge sızdı!

Ucuz Note 3 ortaya çıktı!

Galaxy Note 3 Lite hakkında bazı bilgilere sahibiz. Ancak GSMArena'nın Sammobile'a sağladığı yeni bilgiler, telefonun donanımsal olarak Note 2'ye çok benzediğini ve birkaç yeni detayı ortaya çıkardı.

Sızan belgelere göre Note 3 Lite, yeni adıyla "Galaxy Note 3 Neo", iki 1.7GHz CPU çekirdeği ve 1.3GHz CPU çekirdeğiyle gelecek. Dolayısıyla Note 3 Neo, piyasadaki ilk 6 çekirdekli telefon olacak. Samsung'un 1.3GHz'lik çekirdekleri güç tüketimini azaltmaya yönelik olarak yüksek işlem gücü gerektirmeyen uygulamalarda kullanacağı düşünülüyor. Galaxy Note 3 Neo'nun diğer özellikleri arasında 5.55 inç'lik 720p Super AMOLED ekran, 8 megapiksel kamera, 2GB RAM, 16GB depolama ve microSD slotu var. Samsung'un telefonda kullandığı pilin gücüyse 3.100mAh.

Air Command, çoklu pencere ve deri benzeri arka kapak gibi özelliklere de sahip Galaxy Note 3 Neo'nun ne zaman tanıtılacağı henüz bilinmiyor. Ancak MWC'nin önümüzdeki ay gerçekleşeceğini düşünürsek telefon, Mart ayının sonlarına doğru piyasaya sürülebilir.

Okuyucu Yorumları