Galaxy Note 3'ü kendi cebinizde deneyin!

Galaxy Note 3'ü şu anki telefonunuzda "denemek", Samsung'un bu yeni uygulamasıyla çok kolay!

Note 3'ü cebinize "indirin"!

Galaxy Note 3, hassas kalemi S Pen sayesinde diğer Android'li ceplerde bulunmayan birçok işlev sunuyor. Samsung'un Note 3'e eklediği Air Command gibi yeni işlevler sayesinde S Pen kaleminizle yazı yazmaktan çok daha fazlasını yapabiliyorsunuz.

Peki bir Note 3'ünüz yoksa, oturduğunuz yerden onun sunduğu deneyimi nasıl test edebilirsiniz? Samsung'un yeni Android uygulaması Galaxy Note 3 Experience'ın amacı, size herhangi bir telefonda Note 3'ün en iyi özelliklerini tattırmak. Samsung, uygulamayı en az 1.4GHz işlemcili, Android 4.1'li ve 1080p çözünürlüklü bir telefonda denemenizi öneriyor.

Uygulama, Air Command, Action Memo gibi S Pen işlevlerinin nasıl çalıştığını size göstermeye çalışıyor. Bunun yanında uygulama içinde Note 3'ü çalışır halde gösteren videolar da bulunuyor. Tabi ki Note 3 veya herhangi bir telefonu denemenin en iyi yolu, onu gerçekten elinize alıp incelemekten geçiyor. Ancak Note 3'ü deneme olanağınız kısıtlıysa şimdilik en iyi seçeneğiniz, Samsung'un bu yeni uygulaması olacak.

Okuyucu Yorumları