Galaxy Note 4 beklenenden erken gelebilir mi?

iPhone 6'ların büyük satış rakamlarına ulaşması, Galaxy Note 4'ün de kaderini değiştirebilir!

Note 4'e iPhone rötuşu!

Galaxy Note 4, yeni bir iddiaya göre, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan raporun söylediği gibi gecikmeyebilir. Samsung'un Apple'ın iPhone 6 Plus'ına cevap vermek için çıkış tarihini daha yakın bir zamana çektiği söyleniyor.

Samsung'un Galaxy Note serisi ile tadını çıkardığı phablet piyasası, bu sene Apple'ın iPhone 6 Plus'ı tanıtmasıyla kızışabilir. Büyük ekranlı telefon arayanların Apple'ı tercih etmek zorunda kalmasını istemeyen Samsung ise Korea Times'ın yeni raporuna göre Note 4'ü beklenenden erken piyasaya sürecek. Site, bu bilginin kaynağı olarak bir Samsung yetkilisini gösteriyor.

Siteye göre Samsung yetkilisinin söyledikleri, şunlardan ibaret: "Apple cihazlarıyla ilgili olumlu tepki, bizi Note 4'ü önceki planlarımızdan erken piyasaya sürmeye itiyor."

Galaxy Note'un Ekim'de satışa sunulması bekleniyordu, ancak görünüşe bakılırsa Kore'de satışa sunulması 26 Eylül'de gerçekleşebilir. G for Games'ten gelen bir başka bilgi ise Samsung'un Galaxy Note 4'ü şimdiye kadarki en ucuz Note yapacağını söylüyor. Görünen o ki Samsung, phablet piyasasındaki liderliğini rakiplerine bırakmamak için vereceği mücadeleyi ciddiye alıyor.

Okuyucu Yorumları