Galaxy Note 5'in ön tarafı göründü!

Samsung'un önümüzdeki ay tanıtacağı Galaxy Note 5'in ön tarafı ve fazlası, bu yeni sızıntıda göründü

Note 5'in ön tarafı göründü!

Son günlerin en çok konuşulan telefonları arasındaki Galaxy Note 5'ten çeşitli bilgiler sızmaya devam ediyor. Son olarak telefonun tasarımı hakkında bazı ipuçlarına sahip olmuş, S-Pen'in işlevleri hakkında bilgi edinmiştik. Şimdi ise Note 5'in kendisine ait görüntüler var karşımızda.

Sızan karelerin bir Galaxy Note 5 prototipine ait olduğu söyleniyor. Görüntüler sayesinde cihazın önden nasıl göründüğü konusunda fikre sahip olabiliyoruz. Telefonun ekranı açık olduğundan arayüz öğelerini de görmemiz mümkün. Giriş ekranı, Samsung'un renkli, kenarları yuvarlanmış simgeler kullandığını gösteriyor. Masaüstündeki myAT&T simgesi, bu Note 5'in AT&T modeli olduğunu söylüyor.

Galaxy Note 5'in ön tarafı göründü!

Sızıntıyla ortaya çıkan kareler, Note 5'in kaleminin otomatik olarak çıkmayacağını doğrular nitelikte. Kalemin yanındaki küçük boşluk, onu tırnağınızla dışarıya çıkarmak için bırakılmış. Bir süre önceki söylentiler, Note 5'in kaleminin bir mekanizma yardımıyla otomatik olarak çıkabileceğini ileri sürmüştü, ancak yakın zamanda bunun gerçek olmayacağı söylenmişti.

Galaxy Note 5'in ön tarafı göründü!

Yine de dedikodu niteliğindeki bu bilgilere dikkatle yaklaşmakta fayda var. Cihaz hakkındaki detaylar hala değişiyor ve Samsung'un tanıtımına kadar gerçeği bilmemiz zor görünüyor. Neyse ki çok fazla beklememize gerek olmayacak çünkü son "söylentiler", Galaxy Note 5'in Ağustos ayında tanıtılacağını ileri sürüyor.

Okuyucu Yorumları