Galaxy Note 5'ten gerçekçi çizimler!

Galaxy Note 5'i canlandıran bu harika çizimler, gerçek Note 5'in ipuçlarını veriyor!

Note 5 böyle olabilir!

Galaxy Note 5'i şimdiye kadar net olarak görme şansı bulmasak da, cihazın kılıfıyla ilgili sızıntılar bize önemli ipuçları vermişti. Ortaya çıkan yeni fotoğraflar, bir tasarımcı tarafından üretilmişler ancak Note 5'in son hali hakkında yeni ipuçları veriyor olabilirler.

Ivo Maric'in tasarladığı Galaxy Note 5 fotoğraflarında kalp ritmi sensörünün ve LED flaşın telefonun arka yüzünde, Galaxy S6'yla aynı konumda olduğunu gösteriyor. Alt tarafta tek bir hoparlör, USB 2.0 ve kendi kendine çıkabilen S Pen yer alıyor. USB 2.0 portu, Note 5'in USB 3.0'dan mahrum kaldığını gösteriyor. Cihazın oluklu kenarlarıysa aynı beklediğimiz gibi görünüyor. Kalemin üst tarafındaki kısım, onu çekerek çıkarmak yerine biraz bastırarak çıkarabileceğimizi gösteriyor.

Galaxy Note 5'ten gerçekçi çizimler!

Her ne kadar sızıntılara dayansa da, tüm bunların bir tasarımcının çizimlerinden ibaret olduğunu unutmamakta fayda var. Tasarımın en ilgi çeken tarafı, Galaxy S6 Edge'in kavisli arka yüzünün Note 5'e getirilmiş olması. Arka kapak sabit göründüğünden microSD kart slotu ve çıkartılabilir pilin Note 5'e eklenmediği anlaşılıyor.

Galaxy Note 5'ten gerçekçi çizimler!

Galaxy Note 5'ten gerçekçi çizimler!
Okuyucu Yorumları