Galaxy Note 7 bu defa cepteyken patladı!

Galaxy Note 7 cebindeyken patlayan kullanıcıda ikinci dereceden yanık oluştu ve...

Note 7 için bir dava daha!

Teknoloji devi Samsung'un geri çağırmaya yönelik bütün çabalarına rağmen Galaxy Note 7'lerde yaşanan sorunlar firmayı olumsuz etkilemeye devam ediyor. ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan bir Samsung kullanıcısı da geçtiğimiz günlerde firmaya bu nedenle bir dava açtı. Reuters'de yer alan haberde Jonathan Strobel adlı kullanıcının 9 Eylül'de Palm Beach Gardens'taki bir mağazada başına gelen hadisede alev alan cihaz Strobel'de ikinci dereceden yanık oluşmasına neden oldu.

Telefonun pantolonunun cebindeyken yanmaya başladığını ifade eden kullanıcı bunun sağ bacağında çeşitli yanıklar oluşturduğunu söyledi. Strobel'in halihazırda "tıbbi ilaçlar, yaşadığı maddi zarar, fiziksel acı ve diğer yaralanmalar" nedeniyle uğradığı zararın bedelini talep ettiği belirtiliyor. Patlayan Note 7 kullanıcısının avukatı ise yaptığı açıklamada Samsung'un gerçi çağırma duyurusunun müvekkili için çok geç kaldığını belirtiyor.

Strobel'in başına gelen hadisenin yaşandığı gün olan 9 Eylül'de ABD Tüketici Ürün Güvenliği Komisyonu Note 7 sahiplerine yaptığı duyuruda ürünü kullanmayı durdurmaları çağrısında bulunmuştu. Diğer yandan Samsung ABD'deki Note 7'lerin geri çağrılmasına dair resmi duyuruyu ise 15 Eylül'de yapmıştı.

Okuyucu Yorumları