Galaxy Note 8'e özel Android Pie için geri sayım!

Samsung ve Google tarafından yapılan açıklamalar, Samsung Galaxy Note 8 için geliştirilen Android Pie'ın çıkış tarihini ortaya çıkardı.

Android Pie, Note 8'e geliyor!

Android Pie işletim sistemi, Samsung Galaxy Note 8'de bulunan performans problemlerini ve bug'ları ortadan kaldıracak niteliklere sahip. Samsung'un yeni arayüzü, Android Pie ile birlikte hayat bulacak ve piyasadaki dengeleri değiştirecek. Samsung Galaxy Note 9'un Android Pie ile birlikte satışa sunulacağı öngörülmüştü. Güney Koreli üretici diğer amiral gemisi için de muazzam bir adım attı.

Testler Başladı!

Samsung'un N950FXXU5DRK4 kod adlı cihazları için geliştirilen Android Pie'ın testlerine başlandı. Oreo temelli Samsung Galaxy Note 8 modelleri, çarpıcı bir yazılım güncellemesi ike donatılacak. Söz konusu güncelleme, Uzak Doğulu devin gelecekteki telefonları için özel olarak geliştirilen arayüze rehberlik edecek.

Samsung diğer bir hedefi ise; en geç 2019 yılının Ocak ayında Galaxy Note 9 ve Galaxy S9 modellerini, Android 9 Pie ile donatmak yönünde. Samsung, amiral gemisi telefon pazarındaki rekabette, açık ara en üstün Android işletim sisteminden yararlanacak. İddialara göre Güney Koreli üretici, yeni işletim sistemine çarpıcı özellikler ekleyecek. Lakin bu özelliklerin, neler olacağı henüz ortaya çıkmış değil. Bekleyip görmekten başka seçeneğimiz yok.

Okuyucu Yorumları