Galaxy Note 9 Pie Beta Programı Gerçek mi?

Galaxy S9 için yeni başlatılan Android Pie beta programı, Note 9 için de olacak mı? Bunu bilmiyoruz ama ilginç bir ipucu var!

Note 9, beta programına dahil mi?

Galaxy S9'un Android Pie güncellemesini beta programı üzerinden herkese açık biçimde deneyen Samsung, Galaxy Note 9'u da programa dahil etmeyi düşündü mü? Görünüşe bakılırsa evet.

En azından GalaxyClub tarafından Avrupa ve Güney Kore'de keşfedilen Pie yazılımı, Samsung'un Pie betasını test ettiğine işaret ediyor. Samsung şu an N960FXXU2ZRKE ve N960NKSU2ZRKF firmware sürümlerini test ediyor. Burada ilginç olan, yapı adındaki Z harfi. Bu harf, herkese açık beta programları başladığından bu yana beta programlarında kullanılıyor. Örneğin Galaxy S9'un beta yapısı G960FXXU2ZRKA adına sahip.

Galaxy Note 9 için böyle bir yapının bulunması oldukça ilginç. Galaxy S9'un beta programı birkaç gün önce başladığından Samsung, Note 9'u programa dahil edebilir. Ancak firma bunu planlasa bile, planından vazgeçmiş olabilir. Durum netleşene kadar Samsung Members uygulamasında Android Pie / One UI beta için heyecanlı bekleyiş sürecek.

Okuyucu Yorumları