Galaxy On7'den şaşırtan sızıntılar!

Samsung'un beklenen yeni telefonu Galaxy On7'den gelen son sızıntılar, telefonun sadece tek bir modelle gelmeyeceğini söylüyor!

Galaxy On7'den şaşırtan sızıntılar!

Eli kulağında Samsung modellerinden Galaxy On7 (2016) için daha önce sızan benchmark test sonuçları, cihazın en azından bir sürümünün 2 GHz Snapdragon 625 işlemciyle birlikte 3 GB RAM, 13 megapiksel arka ve 8 megapiksel ön kamera, 4.8 inç Full HD ekran ve 16 GB genişletilebilir depolama alanıyla geldiğini göstermişti.

Cihazın SM-G610F kod numaralı ve Hindistan'da sunulacağı tahmin edilen sürümünün yeni ortaya çıkan Geekbanch bilgileri ise, Exynos 7870 sekiz çekirdekli işlemci ve 3 GB RAM'e işaret ediyor. Snapdragon 625 işlemciye sahip sürümün ise sadece Çin'de sunulabileceği tahmin ediliyor.

Diğer yandan Galaxy On7 (2016)'nın Hindistan para birimi rupi'yle ücretlendirilecek ilk orta segment model olacağı da beklentiler arasında. Söz konusu cihazın ayrıca henüz resmi olarak onaylanmasa da bir parmak izi sensörüyle geleceği de ilk ön bilgiler arasında. Bu bilginin kaynağı ise, Hindistan'ın ithalat / ihracat verilerini tutan Zauba.

Galaxy On7'den şaşırtan sızıntılar!
Okuyucu Yorumları