Galaxy S II için geri sayım başladı!

Samsung, özel ayrıcalıklarla Türkiye'ye gelen Galaxy S II için ön-talep topluyor. İşte adres...

Galaxy S II için geri sayım!

Güney Kore'de pazara sunulduğu ilk ayda 1 milyonu aşan satış rakamına ulaşan Galaxy S II'yi Türkiye pazarına sunmaya hazırlanan Samsung Electronics Türkiye, samsung.com/tr üzerinden ön-talep toplamaya başlıyor.


samsung.com/tr/galaxys2
adresinden yürütülen ön-talep aktivitesi, 10 Haziran 2011 – 20 Haziran 2011 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Proje kapsamında, Galaxy S II'ye sahip olmak için ön-talepte bulunan ve çekilişle belirlenen 222 kişi; "Golden Pack" adındaki özel tasarlanmış paket dahilinde Türkiye'de yalnızca 222 adet getirilen Desktop Dock'a sahip olma ve 6 ay boyunca Samsung 7/24 Sinema uygulamasından ücretsiz olarak yararlanma hakkı elde ediyor. Samsung 7/24 Sinema uygulaması ile kullanıcılara 6 ay boyunca yerli ve yabancı bir çok filmi, diziyi ve çizgi filmi ücretsiz olarak izleme imkanı sunulmakta.

2222 kişiye Silver Pack hakkı

2222 kişiye Silver Pack hakkı

Ayrıca "Golden Pack" almaya hak kazanmış 222 kişi, stok garantili ve kapıda teslim ayrıcalığına sahip olabiliyor. "Golden Pack" hak sahipleri, dilerlerse kapıda teslimat anında kredi kartı ile tek çekim ya da kampanya bitiminde çağrı merkezi tarafından yapılacak satın alma teyidi sırasında yine kredi kartı ile ister peşin dilerlerse de peşin fiyatına taksit ile ödeme yapabilecekler. Bu özel ayrıcalıklara, Golden Pack sahipleri KDV dahil 1.699 TL'ye sahip olabilecekler. Golden Pack hak sahipleri kampanya sonunda, çağrı merkezi yetkilileri tarafından aranarak, satın alım teyidinin yapılmasının ardından kendilerine SMS ve e-posta ile özel olarak gönderilen güvenlik kodunu çağrı merkezi yetkilisine doğrulattıktan sonra kredi kartı ile ödeme yapabilecekler.

222 kişi haricinde, Galaxy S II ön-talebi için belirlenecek 2222 kişiye "Silver Pack" hakkı sağlanarak, Samsung 7/24 Sinema uygulamasını 1 ay boyunca ücretsiz olarak edinme ayrıcalığı sunuluyor. Silver Pack'in Gold Pack'ten farkı ise, hak sahiplerinin telefonlarını diledikleri herhangi bir noktadan satın alarak, kendilerine sunulan 1 aylık ücretsiz Samsung 7/24 Sinema uygulaması kullanımına hak kazanmaları... Kendisi ile e-posta yoluyla iletişime geçilecek olan Silver Pack hak sahiplerinin, ücretsiz Samsung 7/24 Sinema uygulamasından yararlanabilmeleri için telefonlarını Temmuz ayı sonuna kadar her hangi bir noktadan almaları ve e-postada yer alacak uygulama aktivasyon kodunu uygulama içerisinde kullanmaları gerekiyor. Silver Pack hak sahiplerine kapıda teslimat ve telefondan satın alım hakkı sunulmamaktadır.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları