Galaxy S III'e pil dopingi!

Eğer Samsung verdiği bu sözü tutabilirse, Galaxy S III ile birlikte "şarj bitti" derdi tarih olacak!

Galaxy S III'e pil dopingi!

Hüseyin Cem Köylü

Belki de artık "pil bitti bitecek" diye korktuğunuz günler sona eriyor. Çünkü Samsung, başta Galaxy S III olmak üzere 2012'de çıkaracakları tüm telefonların yoğun kullanımda bile en azından bir günü çok rahat çıkaracak kadar güçlü piller ile geleceğini açıkladı.

Samsung Ürün İnovasyonu yardımcı başkanı Kevin Packingham, CNET ile yaptığı bir söyleşide, bu sene çıkacak tüm telefonların, uyandığınız andan itibaren tekrar yatana kadar, yoğun kullanımda bile pil sorunu çıkarmayacağını söyledi. Akıllı telefon kullanıcılarının en büyük derdi yetersiz kullanım süresi. Cihazların içine daha fazla teknoloji yüklendikçe, pillerden de daha çok performans bekleniyor.

iPhone 4S (iOS 5) ve Lumia 800 başta olmak üzere çoğu telefonda pil problemleri konuşuldu geçtiğimiz yıl. Umuyoruz ki Samsung'un başlattığı bu devrimi, diğer üreticiler de takip eder ve uygular.

Peki Samsung'un söz verdiği bir günlük şarj süresi yeterli mi? Saatlerce "Snake" oynasak da telefonun şarjının bir hafta gittiği günleri hatırlayın, kararı kendiniz verin...

Okuyucu Yorumları