Galaxy S III hakkında tüm bildiklerimiz!

Galaxy S III bombasının patlamasına günler kaldı. İşte onun hakkında tüm bildiklerimiz...

Galaxy S III'de son durum!

3 Mayıs'ta tanıtılacak olan Galaxy S III'ün dört çekirdekli işlemciye sahip olacağı, Samsung tarafından duyuruldu. Peki yılın en çok beklenen ceplerinden biri olan Galaxy S III hakkında başka neler biliyoruz?

Kesinleşti: 1.4GHz dört çekirdekli işlemci

Samsung, bir basın duyurusu yoluyla cebin dört çekirdekli bir Exynos işlemciyle geleceğini onayladı. Yeni Exynos, ilk olarak Galaxy S III'de yer alacak ve önceki Exynos'a göre işlem gücünü ikiye katlarken yüzde 20 daha az enerji tüketecek.

Kesinleşti: 3D ekran yok

Samsung, yeni ceplerinde 3 boyutlu ekranları kullanmayı düşünmediğini söylemiş ve bu yöndeki söylentileri bastırmıştı.

Kesin değil: Ekran

Söylentiler ve sızıntılar, tek bir ekran boyutu üzerinde birleşemiyorlar. Anılan ekran boyutları arasında 4.8 inç, 4.6 inç, 4.7 inç gibi boyutlar var.

Galaxy S III'ün diğer özellikleri ve tasarımı

Galaxy S III'ün diğer özellikleri ve tasarımı

Kesin değil: Diğer özellikleri

Galaxy S III'ün dört çekirdekli 1.4GHz işlemciye sahip olacağını doğru tahmin eden site, cebin 1GB RAM ve 16GB depolama alanı ile geleceğini, 2050mAh gücünde bir pile sahip olacağını iddia ediyor. Farklı raporlar, cihazın 8MP'lik veya 12MP'lik bir kameraya sahip olacağını söylüyor.

Kesin değil: Tasarımı

Bazı raporlar, Galaxy S III'ün plastik yerine seramikle kaplı olacağını iddia ediyor. Bazılarına göre ise Galaxy S III'ün dış kısmında bir miktar metale yer verilecek. Düğmelerin fiziksel mi, yazılımsal mı olacağı da tartışma konusu.

Okuyucu Yorumları