Galaxy S III'ü beğenmeniz için 5 neden!

Galaxy S III'ün yeni favori cebiniz olması için fazlasıyla neden var. İşte bunlardan 5'i...

Neden Galaxy S III?

Galaxy S III geçtiğimiz hafta Londra'daki etkinlikte dünyaya tanıldı. Avrupa'da Mayıs sonunda piyasaya sürülecek Samsung'un yeni amiral gemisinin, yeni favori cebiniz olması için birçok nedeni var. İşte bunlardan bazıları:

1. Büyük ekranı

Samsung'un büyük ekran boyutlarını 5.3 inç'lik dev Galaxy Note'dan biliyoruz. Galaxy S III ise 4.8 inç'lik ekranıyla görüntü konusunda sizi fazlasıyla tatmin ediyor. Super AMOLED HD ekrana sahip cep, sizi her tür medya içeriğini mükemmel bir biçimde sunuyor ve günlük işlerinizi kolaylaştırıyor.

2. Ses ve yüz tanıma

Ses ve yüz tanıma özellikleri, yeni Galaxy'nin en çok göze çarpan özelliklerinden. Siri'ye benzer bir işlev olan S Voice, internette arama yapmanıza, takvim öğeleri oluşturmanıza, hava durumunu kontrol etmenize yardımcı oluyor.

Cihazın gelişmiş yüz tanıma özelliği ise bir kez fotoğrafını çekerek etiketlediğiz kişinin fotoğrafını tekrar çektiğinizde, onu sosyal ağlarda otomatik olarak etiketlemenize yardımcı oluyor.

"Çakıl taşına" benzer şekli...

3. "Çakıl taşına" benzer şekli

Samsung'a göre Galaxy S III, doğadan ilham alıyor ve büyük, düz bir çakıl taşına benziyor. Yeni cep, size Galaxy S II'den çok da farklı görünmeyebilir. Ancak biraz daha büyük olmasına rağmen kıvrımlı köşeleriyle elinizde daha doğal bir tutuş sağlıyor ve cebinize iyi bir şekilde yerleşiyor.

4. Kamerası

Galaxy S III'ün 8 megapiksellik kamerası sadece yüz tanımada başarılı değil, aynı zamanda "sıfır gecikme süresi" sağlıyor ve bir saniyede 3.3 fotoğraf çekebiliyor. Best Shot işlevi ise 8 fotoğraf çekerek arasından en iyisini otomatik olarak seçiyor.

5. Çoklu görev işlevi Pop Up Play

Önemsiz bir özellik gibi görünse de Pop Up Play ile video seyrederken farklı işlerle ilgilenebiliyorsunuz. Videoyu seyretmeye başladıktan sonra içeriği küçültüp işinize devam etmeniz mümkün.

Okuyucu Yorumları