Galaxy S sahiplerine "hediye!"

Samsung, Galaxy S II için Android 4'ü dağıtmaya başladı. Ama Galaxy S sahiplerini de boş göndermiyor

Galaxy S sahiplerine "hediye!

Samsung, Galaxy S II sahiplerinin uzun zamandır beklediği Android 4.0 ICS güncellemesini sonunda yayınladı. İlk aşamada Polonya, Macaristan, İsveç ve Kore için yayınlanan güncelleme, önümüzdeki günlerde diğer Avrupa ve Asya ülkeleri için de yayınlanacak. Ancak ICS'nin hangi ülkeye ne zaman geleceği şimdilik tam olarak belli değil. Bu ülkeler arasında Türkiye de var.

Galaxy S II ile birlikte Samsung'un yeni nesil tabletleri ve Galaxy Note da ICS güncellemesini alan cihazlar arasında. Ancak Samsung'a büyük başarılar kazandıran Galaxy S, ne yzaık ki ndroid 4.0'a güncellenmiyor.

Buna rağmen Samsung'un, Galaxy S sahipleri için de sunacağı bir şeyler var. Register'ın haberine göre, eğer Galaxy S sahibiyseniz, çok yakında "genişletilmiş" yeni bir Android 2.3 Gingerbread sürümüyle karşılaşabilirsiniz. Samsung, bu özel sürüme "Face Unlock (Yüz tanıma)" özelliğini ekleyecek. Bunun yanında, yeni bir fotoğraf editörü uygulaması da bu sürümde kendine yer bulacak. Ancak Galaxy S sahipleri bu kadarla yetinmek zorunda; telefonlarında, en azından resmi yollarla gelen bir ICS güncellemesini asla göremeyecekler.

Okuyucu Yorumları