Galaxy S10'a Bright Night Kamera Geliyor!

Samsung Galaxy S10, Bright Night kamerası ile çok daha etkili gece fotoğrafları çekebilecek.

Galaxy S10'da Bright Night olacak!

Evet, tanıtımları yaklaştıkça çıkacak olan yeni akıllı telefonlar hakkında daha fazla haber gelmeye başlıyor. Samsung Galaxy S10 da bunlardan biri. 2019'un ilk tanıtılan telefonlarından biri olacak olan Galaxy S10, özellikle kamerasıyla iddialı bir model olacak elbette. Gelen bilgilere göre ise, Galaxy S10'un gece çekimi, şu ana kadar tanıtılan telefonlar arasında en iyisini sunacak. Gelen haberlere göre ise Samsung, kendi "Google Camera"sı üzerinde çalışıyor.

Galaxy S10'a Bright Night Kamera Geliyor!

Google'ın Night Sight, Huawei'nin Night Mode gibi modlarına benzer şekilde çalışacak olan Samsung'un kamera yazılımının adı ise "Bright Night" olacak. Hemen aşağıkida kodlar arasında açıkça görünen Birght Night, çalışma prensibiyle birden fazla fotoğraf çekerek bunları parlatarak bir araya getirecek ve böylece en iyi kombinasyonu yakalamaya çalışacak.

Samsung'un şu anki yeni amiral gemisi de birden fazla fotoğrafı çekip bir araya getirerek en iyi sonucu ortaya koyuyor, ancak bunu şimdi bir de Bright Night ile güçlendirecek olan Samsung, böylece düşük ışıkta daha iyi fotoğraflar çekilebilecek.

Okuyucu Yorumları